Ianis Hagi, de nerecunoscut la ziua lui. Uite cum și-a făcut apariția

Ianis Hagi a împlinit de curând frumoasa vârstă de 24 de ani. Fotbalistul a sărbătorit alături de prieteni într-un restaurant luxos, iar apariția lui a întors cu siguranță toate capetele, mai ales că nu zilnic poartă o așa vestimentație.

25 oct. 2022, 23:29
Ianis Hagi, de nerecunoscut la ziua lui. Uite cum și-a făcut apariția

Ianis Hagi a împlinit de curând frumoasa vârstă de 24 de ani. Așa cum era de așteptat, fiul Regelui a avut parte de o petrecere pe cinste, iar apariția lui a fost una spectaculoasă. Mai exact, acesta s-a îmbrăcat în stilul Peaky Blinders. Fotbalistul a ținut să facă și o fotografie pe care a postat-o pe contul de Instagram, acolo unde a primit o mulțime de aprecieri. În dreptul imaginii, Ianis a scris următoarea descriere: ”capitolul 24″, marcând împlinirea frumoasei vârste.

Ianis Hagi nu se poate întoarce momentan pe teren

„Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulţi şi-au dat cu părerea unde nu se ştia. Accidentarea mea cred că a fost foarte clară de la primul episod pe care l-am postat din documentarul meu de pe reţelele de socializare. Toată lumea care cunoaşte accidentare… este o accidentare între 9 şi 12 luni. Nu s-a pus niciodată problema să revin mai devreme”

, a povstit acesta despre revenirea sa pe teren.

Mai mult decât atât, acesta a ținut să-i liniștească pe fanii lui asigurându-i că este pe drumul cel bun și că este foarte bine din punct de vedere mental.

„S-a vorbit foarte mult, dar nu îşi avea rostul. Eu sunt bine, încă nu am făcut 9 luni de la operaţie. Sunt pe drumul cel bun, nu este o operaţie pe termen scurt, ci pe termen lung. Nu ai cum de la săptămână la săptămână să fii din ce în ce mai bine. Sunt şi momente în care stagnezi, e parte din recuperare şi trebuie să o accepţi. E o accidentare, după părerea mea, mai mult mentală decât fizică. Sunt foarte bine mental, sunt fericit, mă simt puternic şi nu mai am mult până să îmi revin. Totul este bine!”, a mai spus acesta.

Fotbalistul are o relație serioasă. Și-a dus iubita într-o vacanță de lux

Cu toate că încearcă pe cât posibil să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, acesta are o relație cât se poate de serioasă. Cei doi au plecat în vara acestui an într-o vacanță luxoasă.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, a declarat Ianis Hagi, în vara anului trecut, pentru digisport.

Citește și: Noi probleme de sănătate pentru Horia Moculescu. Compozitorul a fost internat în spital: „Cu anul nașterii mă confrunt”

Citește și: Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale: „Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand”