Ianis Hagi, profund afectat după vizita de pe Muntele Athos. Ce i s-a întâmplat fiului de campion: „L-am văzut schimbat când a plecat”

Adi Ilie a fost pe Muntele Athos alături de Gică Hagi și Gică Popescu, dar și de fiii acestora, Ianis și Nicolas. Toți 5 au mers pentru câteva zile să se roage în locul sfânt din Grecia, însă Ianis a fost foarte afectat de experiența trăită.

06 mai 2024, 18:19
Ianis Hagi, profund afectat după vizita de pe Muntele Athos. Ce i s-a întâmplat fiului de campion: „L-am văzut schimbat când a plecat”
Ianis Hagi, profund afectat după vizita de pe Muntele Athos. Ce i s-a întâmplat fiului de campion: „L-am văzut schimbat când a plecat”

Perioada sărbătorilor pascale i-a purtat pe Gigă Hagi, Gică Popescu, fiii acestora și pe Adi Ilie spre Muntele Athos. Cel din urmă a povestit cum a fost experiența pentru Ianis, vizibil afectat de vizita făcută în locul sfânt.

Citește și: Călugăr român, arestat după ce ar fi bătut un alt călugăr din Belarus, pe Muntele Athos

Ianis Hagi, profund afectat după vizita de pe Muntele Athos

Adi Ilie a povestit cum a fost experiența de pe Muntele Athos alături de cei patru și a mărturisit că l-a văzut schimbat pe Ianis Hagi la finalul excursiei.

„Am fost cu Gică Hagi, cu Ianis, cu Gică Popescu și cu Nicolas de curând. Ei au mai fost acolo înaintea mea. Cred că și-a dat seama că ceva există acolo și s-a schimbat. Cu cât ajungi mai repede, cu atât mai bine. E norocos Ianis că a ajuns la 20 și ceva de ani acolo. Deja trăiește cu o altă perspectivă. Cu siguranță va vrea să se întoarcă.

L-am văzut schimbat încă de când am plecat de acolo. Era luminat. El și-a dorit să vină, cu siguranță. Ianis și Gică au o relație foarte bună. A putut să meargă pentru că a avut 3 zile libere și ne-am hotărât să mergem împreună. Ianis a vrut să meargă acolo, nu l-a obligat Hagi. Trebuie să simți să mergi acolo. S-a bucurat și chiar îmi spunea că mama lui s-a bucurat că a putut să ajungă acolo. Ei sunt credincioși. Toți care merg acolo se roagă. E un program și îl respecți”, a povestit Adi Ilie la Fanatik Superliga.

De asemenea, Ilie a dezvăluit că Gică Hagi vorbea despre fotbal chiar și pe Muntele Athos. În plus, s-a aflat că unii dintre călugări sunt fani ai fotbalului și chiar vor participa ca spectatori la următoarele meciuri.

„Mai mergeau părinții înainte și noi ne mai opream într-un colț și vorbeam și despre fotbal. Hagi vorbea despre ce transferuri trebuie să facă. Că îi trebuie neapărat jucători, că îi trebuie echipă. Două ore ține slujba, iar în 7 ore ce să faci. Mai stai pe acolo, mai beai o cafea și stăteam de-o parte și începea cu fotbalul. Mai și vizitam. Sunt și părinți care sunt microbiști și cărora le place fotbalul. Unul dintre părinți va veni la meciul FCSB – CFR Cluj și va sta și la meciul Generației de Aur”, a mai afirmat Adi Ilie.

Citește și: Ianis Hagi, decizie de neînţeles. Decarul naţionalei se autoexclude dintr-o eventuală finală la Euro2024