Ianis Hagi s-a operat şi va lipsi şase luni! Primul mesaj de pe patul de spital FOTO

Ianis Hagi a fost operat la genunchi după ce a suferit o ruptură a ligamentelor! Internaţionalul român, care va lipsi de pe teren următoarele şase luni, se aşteaptă la momente grele, dar vede în aceste probleme o oportunitate de a se descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist.

26 ian. 2022, 10:46
Ianis Hagi s-a operat şi va lipsi şase luni! Primul mesaj de pe patul de spital FOTO
Ianis Hagi s-a operat

Ianis Hagi s-a operat şi va lipsi şase luni! Primul mesaj de pe patul de spital. Ianis Hagi, 23 de ani, s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Glasgow Rangers, pe teren propriu, împotriva lui Stirling Albion, scor 4-0.

Ianis Hagi s-a operat şi va lipsi şase luni! Primul mesaj de pe patul de spital

„Bună tuturor! După operaţia reuşită de ieri, aş dori să le mulţumesc dr. Andrew Williams şi tuturor celor implicaţi în operaţie. Sunt entuziasmat şi motivat să încep această călătorie care mă aşteaptă. Ştiu că mă vor aştepta şi momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist şi voi reveni mai bun ca oricând. Începe drumul spre recuperare”, a scris Ianis Hagi pe Instagram.

Iubita lui Ianis Hagi, spaima șoselelor! A cauzat un accident, soldat cu patru mașini avariate și o victimă în spital

Giovanni van Bronckhorst, antrenorul lui Glasgow Rangers, a anunţat, marţi, că  Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon, după ce a fost operat la genunchi, informează presa scoţiană. „Ianis Hagi avea nevoie de o operaţie. A făcut-o ieri şi, din păcate, ne va lipsi în acest sezon. Am vorbit, ieri, cu el, este pozitiv şi concentrat pe recuperarea lui. Absenţa lui este o lovitură mare. Vom căuta să aducem un jucător, dar doar pe cineva care va îmbunătăţi talentatul grup”, a declarat Giovanni van Bronckhorst.

Ianis Hagi nu se uită la bani! Ce a făcut imediat după ce a scăpat de Covid-19: scoţienii au rămas fără cuvinte! VIDEO

Ianis Hagi a jucat în acest sezon 27 de meciuri pentru Glasgow Rangers în toate competiţiile şi a marcat de patru ori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ianis Hagi (@ianishagi)