Ianis Hagi şi Glasgow Rangers debutează cu dreptul în campionatul Scoţiei

Rangers s-a impus pe terenul lui Aberdeen, scor 1-0, într-un meci pe care Ianis Hagi l-a început ca titular, fiind folosit ca extremă dreapta, dar în care nu a mai strălucit ca în partidele de pregătire.

RomaniaTV.net
01 aug. 2020, 16:37
Ianis Hagi şi Glasgow Rangers debutează cu dreptul în campionatul Scoţiei

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Ryan Kent, în minutul 21.

Ianis a început ca titular, dar a fost schimbat în minutul 77, fiind înlocuit cu Scott Arfield. Deşi nu a strălucit, presa scoţiană a remarcat contribuţia indirectă pe care a avut-o românul la singurul gol al meciului, Hagi lăsând un balon lui Morelos care l-a pus apoi pe Kent în situaţia de singur cu portarul advers.

Hagi jr a ieșit în evidență în câteva rânduri. În minutul 32 a șutat puternic, dar lovitura sa a fost scoasă de către portarul lui Aberdeen, iar înainte de pauză, românul a scos un cartonaș galben pentru Ojo, care a intervenit târziu asupra sa.

Ianis a mai trecut o dată pe lângă gol în minutul 68, dar șutul său a fost deviat în corner de către un adversar. În minutul 76, Hagi a fost schimbat, Scott Arfield fiind introdus în locul său.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo sărbătoreşte titlul în Serie A cumpărând un Bugatti Centodieci de 9,5 milioane de euro VIDEO