Ianis Hagi, vacanţă de lux alături de iubita sa în Grecia. Cei doi au ales insula miliardarilor GALERIE FOTO

Ianis Hagi (23 de ani) a suferit o accidentare gravă în februarie, iar acum se află în perioada de recuperare, urmând a reveni pe teren abia în decembrie sau la începutul anului viitor. Între timp, fiul "Regelui" se distrează pe cinste alături de iubita lui în Grecia.

19 iul. 2022, 23:33

Ianis Hagi, vacanţă de lux alături de iubita sa în Grecia. Internaționalul român a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și este nevoit să stea departe de terenul de joc aproape 10 luni. Deși se află în perioada de recuperare, Ianis Hagi a profitat din plin de timpul liber și a mers în Grecia, în Mykonos, alături de iubita lui, Elena Tănase, o tânără din Constanța. Cei doi au postat mai multe imagini pe reţelele de socializare.

Iubita lui Ianis Hagi, spaima șoselelor! A cauzat un accident, soldat cu patru mașini avariate și o victimă în spital

„Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi”, spunea Ianis Hagi, care a postat mai multe fotografii din vacanță.

Derapaj al unei vedete TV la adresa lui Ianis Hagi: „Faianţarul anului pentru a treia oară consecutiv. Titlul lui absolut”

Ianis Hagi ar putea juca cel mai devreme în perioada Crăciunului, dar, mai probabil, va reveni pe teren în startul anului 2023. „Este o accidentare foarte complicată, nu va putea reveni înainte de pauza pentru Cupa Mondială”, a spus Giovanni van Bronckhorst, antrenorul lui Glasgow Rangers.