Iarnă grea pentru prostituate: Vor presta la deszăpezire munca în folosul comunităţii

Consilierii locali din Câmpia Turzii au stabilit în ce va consta munca în folosul comunității în cazul prostituatelor condamnate.

RomaniaTV.net
29 oct. 2015, 10:42
Iarnă grea pentru prostituate: Vor presta la deszăpezire munca în folosul comunităţii

Potrivit Turdanews.net, prostituatele condamnate la muncă în folosul comunității ar putea fi implicate în acțiuni de deszăpezire și împrăștiere de material antiderapant, dar și în acțiuni ”de interes și utilitate publică în cadrul Primăriei”.

Consilierii au stabilit, în cadrul unei ședințe, că persoanele condamnate la muncă în folosul comunității ar putea presta activități de:

– curățare și întrreținere locuri de agrement, parcuri, spații verzi, cimitire, drumuri și alte terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului

– acțiuni de deszăpezire și împrăștiere material antiderapant

– activități în folosul grădinițelor, spitalelor, școlilor și a altor așezăminte social-culturale

– curățarea și igienizarea malurilor și albiilor cursurilor de apă de pe raza municipiului

– alte activități de interes și utilitate publică în cadrul Primăriei municipiului Câmpia Turzii sau a unităților aparținând acesteia, în funcție de gradul de pregătire profesională a contravenienților sau a persoanelor condamnate.

Organele judiciare pot da sentințe de condamnare la muncă în folosul comunității, în unele cazuri. În zonă, au existat și situații în care persoane care au fost cercetate pentru practicarea prostituției au ajuns să fie condamnate la muncă în folosul comunității.