Iată cât câștigă Carmen Brumă din programele de slăbit. Iubita lui Mircea Badea face o mică avere din sfaturile despre nutriție!

Carmen Brumă a intrat în atenția opiniei publice după sfaturile excepționale pe care le-a dezvăluit pe rețelele de socializare cu privire la o viața sănătoasă și nutriție.

06 dec. 2021, 18:06
Iată cât câștigă Carmen Brumă din programele de slăbit. Iubita lui Mircea Badea face o mică avere din sfaturile despre nutriție!

Iată cât câștigă Carmen Brumă din programele de slăbit. Iubita lui Mircea Badea a reușit să scoată pe piață mai multe programe de slăbit pentru a ajuta românii să dea surplusul de kilograme jos și să trăiască sănătos.

Iată cât câștigă Carmen Brumă din programele de slăbit. Iubita lui Mircea Badea face o mică avere din sfaturile despre nutriție!

Programul ‘Dietă & Antrenamente – Abdomenul de urgență by Carmen Brumă’ se vinde pentru prețul de 43 de lei. ‘Programul 3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă’, care poate să fie cumpărat pentru prețul de 49 de lei. Totodată, româncele care se pregătesc să își pună ”pirostriile” pot opta pentru programul ‘Intră în Rochia de Mireasă’, care costă 35 de lei, pentru a se asigura că sunt în cea mai bună formă la nuntă.

De altfel, Brumă a venit și cu o dietă pentru toate femeile care așteaptă să aducă pe lume un bebeluș, anume ‘Jurnal de gravidă – cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos’. Programul poate să fie achiziționat pentru prețul de 40 de lei.

Pentru româncele care vor să se pregătească de o vacanță la plajă iubita lui Mircea Badea vine cu programul ‘Super silueta de plajă’, care poate să fie achiziționat pentru 53 de lei.

Carmen Brumă a dezvăluit în cel mai recent interviu cum se simte la cei 44 de ani, când primește mai multe propuneri de a poza sexy decât la 20-30 de ani.

Frumoasa brunetă a afirmat că se simte foarte entuziasmată de tot ce se întâmplă în viața ei și că este într-o formă mai bună decât acum 10 ani. Carmen Brumă a mai precizat că ar avea numai vorbe de susținere pentru cea care era la vârsta de 18 – 20 de ani și că nu ar schimba nimci din traseul pe care l-a urmat.

„Da, am fost şi am cumva o stare de dor, nostalgie şi părere de rău că e foarte greu să-l fac pe Vlad să înţeleagă cum a fost copilăria mea pentru că el trăieşte într-o altă lume. Uite, de exemplu, i-a fost foarte neclar ce sunt alea cabine telefonice şi cum „mergeam noi pe stradă fără telefon mobil“! Chiar aşa, cum mergeam ?! (râde) Zilele de naştere pe care mi le amintesc erau cele de la grădiniţă când duceam tort şi mă urcau pe un scaun ca să-mi cânte copiii. Cred că am nişte frânturi de amintiri şi de la câteva petreceri făcute cu copiii de pe scara blocului în care locuiam” a afirmat Carmen Brumă pentru OkMagazine.

Citește și: Cum să nu te îngraşi de sărbători. Trucuri de la Carmen Brumă: „Temperaturile scăzute forţează corpul să intensifice arderile”