Iată cât de frumoasă e ucraineanca ajunsă faimoasă după ce a primit bani într-o benzinărie din România. Mama celor patru copii s-a angajat acum în Brașov! – FOTO

Yulia Chernitskaia a de venit cunoscută după ce a povestit sentimentul pe care l-a avut după ce a primit bani într-o benzinărie din România.

04 apr. 2022, 12:29

Iată cât de frumoasă e ucraineanca ajunsă faimoasă după ce a primit bani într-o benzinărie din România. Ucraineanca era o antrenoare de fitness din Odesa, foarte cunoscută în ţara ei, însă aceasta nu se dă bătută. Aceasta a mai avut parte de o altă surpriză plăcută în România.

Iată cât de frumoasă e ucraineanca ajunsă faimoasă după ce a primit bani într-o benzinărie din România. Mama celor patru copii s-a angajat acum în Brașov!

După ce a primit 200 de lei de la un bărbat de peste 60 de ani, într-o benzinărie din zona Bran, ucraineanca a devenit acum antrenor de fitness la Braşov. Yulia are patru copii și a decis să se adăpostească în România, în speranţa că îi va proteja pe cei mici de ororile războiului.

Antrenoarea din Odesa a lansat o invitaţie pe Instagram către fotografii români dispuşi să facă o sesiune foto cu ea şi fetele sale. Povestea din benzinărie a impresionat o lume întreagă, după ce a împărtășită de Yulia pe Facebook.

„Aceşti bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani, într-o benzinărie, când am ieşit şi mă îndreptam spre maşină, după ce achitasem un plin. El şi-a şters parbrizul şi m-a întrebat în română „Ucraina?”, „Ucraina”, i-am răspuns. Probabil m-a aşteptat când a văzut numărul de Ucraina. Şi-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei şi a spus „Glorie Ucrainei!”. Am început să plâng. Am refuzat să iau banii, mai ales că am văzut că avea o maşină veche. Însă el şi-a deschis iar portofelul şi mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie. Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu ştie că am patru copii care mă aşteaptă. Şi bine că nu i-am spus, că sigur îşi golea portofelul. Am vrut să-l îmbrăţişez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citeşte postarea trebuie să ştie că a ajutat o mamă a patru copii. Am stat în tăcere în maşină, mi-am şters lacrimile şi nu puteam înţelege. Aşa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cazul bunicuţei cu prăjituri otrăvite pentru soldaţii ruşi revine. Serviciul secret din Ucraina confirmă şi alte cazuri