Iată cât de mult i-a crescut BURTICA actualei iubite a lui Nicolae Guţă FOTO

Nicolae Guţă şi Flori sunt din ce în ce mai fericiţi şi tot mai nerăbdători să îşi cunoască copilul. Dacă până acum, fostele iubite ale manelistului puteau spune că Flori nu ar fi însărcinată, recent toate aceste zvonuri au fost spulberate, deoarece burtica de gravidă a lui Flori a devenit foarte vizibilă.

RomaniaTV.net
04 aug. 2015, 12:01

În apropiere de Timişoara a avut loc recent un eveniment important, de la care nu putea lipsi nici Nicolae Guţă. Fiindcă evenimentul i-a permis să nu vină singur, manelistul a mers însoţit de actuala sa iubită, Flori, femeia care îi va dărui al 11-lea moştenitor.

Însărcinată în cinci luni, Flori a stat destul de cuminte la eveniment, până când s-a plictisit rău şi s-a pus pe dans. Surpriza a venit atunci când Flori a avut o poftă mai specială şi Nicolae Guţă a trebuit să meargă la un magazin din apropiere să-i cumpere produsul dorit.

„Este foarte atent cu ea, a dispărut și de la petrecere vreo 30 de minute ca să meargă personal să îi cumpere ce îi ceruse. A stat toată seara pe lângă ea, a avut grijă să nu îi lipsească nimic”, a declarat unul dintre invitați pentru SpyNews.ro.

Citeşte şi  Nicolae Guţă va deveni tată pentru a 11-a oară. Se va căsători doar dacă născutul va fi băiat