Iată ce NU ai voie să faci de Valentine’s Day!

Valentine's Day este ziua iubirii necondiţionate, ziua în care sentimentele voastre contează mai mult ca oricând, ziua în care TU şi EL trebuie să fiţi într-o simbioză perfectă şi să vă bucuraţi de fiecare secundă împreună!

RomaniaTV.net
14 feb. 2015, 18:56
Iată ce NU ai voie să faci de Valentine’s Day!

Daca asta se intampla in fiecare zi, cu atat mai bine! Nu uitati insa, ca atunci cand vine vorba de barbati orice glumita oricat de nevinovata se poate transforma in motiv de despartire si cum nu vreti sa riscati tocmai astazi asa ceva, am realizat un TOP 5 al lucrurilor care nu se fac de Valentine’s Day!

ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Cât costă o escapadă de Valetine’s Day în străinătate

1. NU intarzia la intalnirea cu EL! In 2015, treaba cu sfertul academic si cu domnitele asteptate la infinit pe-o banca de cel care le face curte e expirata de mult! Da, stim ca stai mai mult decat de obicei in oglinda, insa nu exagera! S-ar putea sa te trezesti ca s-a plictisit sa te astepte si a plecat acasa sau la o bere cu amicii lui single care se uita la meci, mananca seminte si injura si bye bye happy Valentine’s Day!

Valentine’s Day: Cum este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor în lume

2. Nici in gluma NU pomeni de vreun fost prieten, ii vei face praf orgoliul si ii vei frange inima chiar de Ziua Indragostitilor! NU discuta nici despre vreo fosta de-a lui, chiar de-ar fi sa-ti musti limba! Pentru ei nu conteaza ce a fost, ci ceea ce este si va fi! Plus ca s-ar putea sa te paraseasca daca nu astazi, din cel mai fin bun simt, in viitorul apropiat pentru astfel de gafe atat de familiare noua, femeilor, atat de iritante pentru ei in general.

3. Daca ati hotarat sa sarbatoriti la un party privat, intr-un double date sau cu mai multe cupluri, NU ii ignora prietenii chiar daca nu ii cunosti foarte bine! Nici tie nu ti-ar conveni sa strambe din nas ori de cate ori il tarasti la intalnirea cu prietenele tale sau ii faci cunostiinta cu diverse persoane care nu fac parte din anturajul lui!

Citeşte mai mult pe ziaruldeiasi.ro.