Iată ce să bei pentru a-ţi detoxifica ficatul

Aceste băuturi sunt foarte eficiente, dar trebuie consumate în mod regulat pentru a ajunge la rezultatele dorite. În plus, detoxifierea ficatului a devenit un factor necesar pentru oricine vrea să slăbească.

RomaniaTV.net
25 apr. 2016, 13:10
Iată ce să bei pentru a-ţi detoxifica ficatul

Acest organ este responsabil pentru efectuarea a aproape 500 de funcții ale organismului, inclusiv capacitatea de a curăța sângele, ajutând digestia grăsimilor și stimularea metabolismului. Cu toate acestea, din cauza alimentației și expunerii la toxinele din mediu, starea de sănătate a acestui organ poate fi compromisă și va deveni incapabilă să-și îndeplinească funcțiile.

Citeşte şi  Primele semne ale unui ficat cu probleme: când este bine să mergi la medic

De aceea, este important să se facă o detoxifiere pentru a elimina ceea ce nu este benefic pentru corp. Aceste băuturi sunt sănătoase, se beau seara și au efect detoxifiant și medicinal, în timp ce ajută la pierderea kilogramelor nedorite.

Următoarele ceaiuri trebuie băute seara deoarece în conformitate cu medicina tradițională chineză, funcțiile hepatice sunt active între orele 1 și 3 dimineața. Prin furnizarea ficatului a substanțelor nutritive din infuzie, chiar înainte de a merge la culcare, vor fi stimulate condițiile necesare detoxifierii. În plus, va fi stimulat metabolismul, care va crește arderea grăsimilor.

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro