Iată ce să faci pentru ca să nu te mai trezeşti obosită niciodată

Chiar dacă nu ai simţit încă efectele asteniei de toamnă şi nu te plângi de oboseală, asta nu înseamnă că nu ai avut niciodată zile în care te-ai simţit lipsită de energie.

RomaniaTV.net
22 oct. 2015, 12:43
Iată ce să faci pentru ca să nu te mai trezeşti obosită niciodată

Dar astăzi îţi dezvăluim o reţetă simplă. Nu te vei mai trezi obosită niciodată, din moment ce vei încerca această reţetă de „dormit” ce are la bază doar 2 ingrediente.

Noi toate suntem conştiente de importanţa calităţii somnului pe timpul nopţii, dar în ultimii ani, media numărului de ore de somn de care ne bucurăm a scăzut semnificativ. De la 7-8 ore de somn pe noapte, această medie a scăzut până la 6-7 ore de somn.

Cum îţi poate influenţa somnul viaţa

Lipsa somnului, după cum probabil ştii deja, are un impact uriaş asupra corpului tău. În timpul zilei, corpul tău lucrează din greu pentru a se acomoda la ritmul tău de lucru şi are nevoie de un anumit timp pentru a se recupera, pentru a se odihni şi pentru a-şi „reîncărca” bateriile pentru ziua care ţi se aşterne în faţă.

Însă dacă vrei un somn odihnitor şi să te trezeşti plină de energie, trebuie să faci ceva în acestă privinţă, pentru ca organismul tău să se bucure cu adevărat de odihna de peste noapte.

Aceste 2 ingrediente reprezintă cheia pentru un somn de o bună calitate pe timpul nopţii.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.