HOROSCOP: Iată ce tip de bijuterie trebuie să porţi în funcţie de zodie

Fiecare zodie în parte are o piatră şi un metal preţios caracteristic. Iată ce bijuterie DIY să porţi în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
13 iul. 2015, 07:46
HOROSCOP: Iată ce tip de bijuterie trebuie să porţi în funcţie de zodie

Berbec

Pentru că eşti o persoană puternică şi impulsivă, cu siguranţă roşu este culoarea care ţi se potriveşte. De aceea, ar trebui să îţi creezi bijuterii DIY preponderent din argint, încrustate cu rubin.

Bijuterii DIY feng shui: Cum poţi folosi cristalele pentru o energie pozitivă

Taur

Pentru că eşti o fire calmă şi prietenoasă, iar gelozia nu te caracterizează, bijuteriile DIY cu pietre în nuanţe de galben sunt cele care ţi se potrivesc cel mai bine. De asemenea, poţi purta agat, topaz și chihlimbar. Brăţările realizate din cupru şi argint, încrustate cu aceste pietre, nu trebuie să lipsească din cutia ta cu bijuterii.

Ce spune inelul de logodnă despre viitorul mariajului tău

Gemeni

Eşti influenţată de ametist, iar bijuteriile din argint şi oţel sunt cele care ţi se potrivesc cel mai mult. Un pandant sau un colier cu pietre preţioase violet te transformă instant într-o femeie încrezătoare şi stilată.

Află ce metal îţi influenţează zodia

Rac

Smaraldul şi piatra lunii sunt pietrele caracteristice zodiei tale şi indicat ar fi să optezi pentru ele atunci când confecţionezi bijuterii din aur sau argint. Aceste metale şi pietre preţioase corespund perfect cu latura ta emoţională.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.


loading...