Iată ce tip de pantaloni trebuie să porţi la o petrecere

Luna decembrie se apropie şi, odată cu ea, debutează şi sezonul petrecerilor - Iată cum poţi construi o ţinută de petrecere pornind de la o pereche de pantaloni!

RomaniaTV.net
16 nov. 2015, 14:32
Iată ce tip de pantaloni trebuie să porţi la o petrecere

La o petrecere este indicat să porţi o rochie sau măcar o fustă, însă dacă nu eşti genul care să poarte astfel de piese vestimentare şi, totodată, să se simtă în largul său, ai face bine să mergi la sigur cu o pereche de pantaloni.

Pentru a avea o ţinută de petrecere reuşită, cu care să nu faci notă discordantă cu ceilalţi invitaţi ori cu tematica petrecerii, trebuie să alegi cu mare grijă pantalonii pe care îi porţi. Desigur, accesoriile fac diferenţa, însă nu te gândi că un colier statement ori o pereche de cercei vor face o pereche de jeanşi să fie potriviţi pentru o petrecere aniversară ori de Crăciun.

Aşadar, iată câteva perechi de pantaloni care îţi asigură un outfit de nota 10, indiferent de petrecerea la care participi!

1. Pantalonii cu paiete – poţi purta aceşti pantaloni şi cu un banal tricou şi tot vei arăta ca scoasă din cutie. La capitolul încălţări trebuie să te hotărăşti în funcţie de tematica petrecerii, dar rezultatele sunt uimitoare atât cu o pereche de bocanci, cât şi cu o pereche de pantofi stiletto.

Citeşte şi  De ce nu te îmbraci conform codului vestimentar cerut

2. Pantalonii în nuanţe metalice – fie că îi alegi pe auriu, fie că preferi o nuanţă de argintiu, pantalonii în nuanţe metalice te vor ajuta să faci furori la orice petrecere ai merge. Pentru a te asigura că nu dia greş, combină-i cu o bluză din mătase.

3. Pantalonii evazaţi – pantalonii cu talie înaltă, foarte evazaţi, sunt suficient de eleganţi şi sofisticaţi pentru orice petrecere. Îi poţi combina atât cu topuri, cât şi cu bluze ori bustiere, însă nu uita să porţi pantofi cu toc la astfel de pantaloni!

Citeşte mai mult pe feminis.ro.