Iată ce trebuie să faci pentru a avea un birou curat

Dacă munceşti de acasă, te poţi bucura de o mulţime de avantaje şi parcă lucrurile ţi se par mai uşoare. Trebuie să ai mereu în vedere modul în care îţi afectează productivitatea lumina din încăperea în care ţi-ai amenajat biroul.

RomaniaTV.net
06 ian. 2015, 14:09
Iată ce trebuie să faci pentru a avea un birou curat

Mai mult decat atat, lumina este pionul principal in fiecare camera, dar daca renunti la ea in dormitor, unde dormi, nu poti face acelasi lucru atunci cand vine vorba despre birou sau bucatarie.

Poziţia INCORECTĂ la birou cauzează DURERI DE SPATE. Iată cum trebuie să stai CORECT

1. Controleaza lumina naturala

Pozitioneaza biroul la care lucrezi cat mai aproape de fereastra. Evita suprafetele lucioase pentru a nu avea probleme la capitolul concentrare.

2. Unghiul in care iti pozitionezi biroul este foarte important

Ca sa obtii lumina potrivita, joaca-te cu unghiurile. O decizie inteleapta este sa iti pozitionezi biroul spre nord sau spre sud, sa nu se formeze umbre pe parcursul zilei.

Erori matinale care îţi distrug întreaga zi

3. Lumina ambientala potrivita

Daca nu poti sa te bucuri in incapere de lumina naturala, atunci cea artificiala devine de doua ori mai importanta. Evita lumina galbena, lucreaza cu lumina alba care nu iti oboseste ochii si nici nu iti induce o stare de somnolenta.

4. Lampi usor de manevrat

Indiferent de jobul pe care il ai, lampile sunt o necesitate pe birou. Ori de cate ori vrei sa pozitionezi lumina pe tastatura, agenda sau pur si simplu pe niste poze pe care le privesti, lampa este ideala.

Citeste mai mult pe feminis.ro.