Iată cum arată femeia cu cea mai mare gură din lume. Tânăra de 31 de ani are milioane de fani pe Tik-Tok şi uimeşte internetul în fiecare zi! FOTO şi VIDEO

Samantha Ramsdale, în vârstă de 31 de ani, a înregistrat recordul mondial în iulie pentru cea mai mare gură din lume pentru o femeie. Acesta a înregistrat un incredibil 2,56 inci când gura ei este deschisă.

04 sept. 2021, 14:09

Iată cum arată femeia cu cea mai mare gură din lume. Tânăra a dezvăluit că a fost agresată la școală pentru problema pe care o avea, dar acum și-a lansat o carieră de succes ca influencer datorită zâmbetului ei mare.

Iată cum arată femeia cu cea mai mare gură din lume. Tânăra de 31 de ani are milioane de fani pe Tik-Tok şi uimeşte internetul în fiecare zi!

Vedeta TikTok, care are peste 1,9 milioane de adepți, câștigă mii de lire sterline de fiecare dată când postează un videoclip nou. Samantha a devenit atât de cunoscută încât apare și la talk-show-uri din SUA și din întreaga lume.

Ea a dezvăluit cum gura ei mare ar putea fi motivul succesului ei astăzi, dar a fost şi cauza traumei din copilăria ei. Samantha a spus: „Am reușit să-mi transform cel mai mare handicap în cel mai mare atu al meu. Nu am crezut niciodată că va funcționa așa și este o nebunie, dar așa este. ”

Ea a adăugat că a fost greu când era mică, fiind umilită de copiii din jur.Acum speră că îi poate inspira pe alții care au trăsături neobișnuite ale corpului, spunând că este „superputerea” ei.

„Dacă aș avea sfaturi pentru oricine are o parte mare a corpului sau ceva cu adevărat unic și ar dori să obțină titlul Guinness World Records, aș spune aşa: Fii mândru și transformă asta în cel mai mare atu. Este superputerea ta, este lucrul care te face special și diferit de toți ceilalți care se plimbă în jur.”

Samantha și-a început activitatea pe conturile de socializare pentru a-și arăta abilitățile de performanță și în 2019 a avut în jur de 300 de sute de fani.

Multe dintre videoclipurile ei o arată mâncând sandvișuri enorme sau gogoși duble sau folosindu-și gura mare pentru a face glume și a se distra cu fanii ei.

Samantha a spus că dorește să încurajeze oamenii să se iubească și să accepte cine sunt ei. Ea a adăugat că a învățat chiar să îi iubeascăpe critici, dorindu-le tot binele și mergând mai departe.

Citeşte şi: Ea este femeia care are cel mai lung gât din lume. Tânăra are aproape 2 metri înălţime şi parcă e scoasă din vitrine – FOTO