Ea este femeia cu cele mai mari buze din lume. Barbie în variantă umană își administrează câte 25 de injecții cu acid hialuronic odată. „Nu există limite”

Femeia cu cele mai mari buze din lume este Andrea Ivanova, o tânără de 24 de ani, care își injectează 25 de doze de acid hialuronic odată și are 15 operații estetice.

03 aug. 2021, 23:34

Femeia

cu cele mai mari buze din lume este Andrea Ivanova, în vârstă de 24 de ani, din Bulgaria. Tânăra a declarat că vrea să fie o păpușă Barbie în variantă umană, de aceea ea și-a făcut 15 operații estetice și își injectează câte 25 de doze de acid hialuronic odată.

Andrea Ivanova a șocat internauții cu schimbarea radicală de look.

„Încă din copilărie am iubit-o pe Barbie și am visat să arăt la fel ca o astfel de păpușă. Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite.”, a declarat Andrea Ivanova.

Femeia cu cele mai mari buze: „Nu le am cele mai mari”

Cu toate acestea, medicii au avertizat-o pe tânără că toate aceste intervenții îi pot pune sănătatea în pericol, mai ales că acidul hialuronic injectat în exces, în zona feței, poate deforma trăsăturile într-o manieră inestetică.

„Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze. În țara mea, buzele voluptoase sunt la modă acum.”, a mai spus Andreea Ivanova, potrivit Cancan.

Mulți dintre cei care au văzut poze cu Andrea Ivanova înainte de intervenții, consideră că era o tânără extrem de atrăgătoare și ale cărei buze arătau îndejuns de voluptoase.

Totuși tânără a ținut să se facă remarcată datorită unui look extrem, motiv pentru care a ales să-și mărească buzele în exces, relatează