Iată cum să citești mesajele pe WhatsApp fără seen. Trucul simplu pe care trebuie să îl faci!

În ultima vreme s-a tot folosit expresia de ”a da cu seen”. Dacă nu ai starea necesară sau dacă pur și simplu nu dorești să răspunzi cuiva, dar totuși vrei să citești mesajul există un truc simplu.

20 dec. 2021, 22:22
Iată cum să citești mesajele pe WhatsApp fără seen. Trucul simplu pe care trebuie să îl faci!

Iată cum să citești mesajele pe WhatsApp fără seen. Iata cum puteti sa cititi mesajele pe care le trimite cineva, insa fara ca personajului sa ii apara acele pictograme albastre.

Iată cum să citești mesajele pe WhatsApp fără seen. Trucul simplu pe care trebuie să îl faci!

In momentul in care intri in conversatie si ”dai cu seen” nu mai poti sa te scuzi si sa afirmi ca nu ai citit mesajele. Urmarind acest truc simplu, puteti citi orice mesaj fara ca persoanei respective sa-i apara ca ati citit acel mesaj. Astfel, aveti o scuza.

Trebuie sa stiti ca nu este necesar descarcarea aplicatiilor adiacente si nici nu trebuie sa faceti cine stie ce lucruri complicate. Ne bazam strict pe aplicatia WhatsApp sau pe functiile telefonului mobil cu Android. Exista nu mai putin de doua posibilitati, una dinre ele fiind fix integrata in aplicatie.

Prima metoda, cea integrata direct in aplicatie. Folosind aceasta metoda, setarea se aplica pentru toata lista de contacte, cereri, etc. Cu alte cuvinte, poti citi mesajul trimis de catre orice persoana, dar aceasta nu-si va da seama ca l-ai citit.

Deschideti aplicatia pe telefon. Apasati pe cele 3 puncte ce reprezinta setarile. Apoi, apasa pe setari. Se va des chide o fereastra noua, cea in care va vedeti contul vostru, inclusiv pictograma / avatarul folosit. Acolo va trebui sa apasati pe cont si apoi, in noua fereastra deschisa sa accesati “Confidentialitate”.

Dupa ce ai apasat pe “Confidentialitate”, se va afisa o fereastra cu anumite setari. Aici tot ce trebuie sa faceti este sa debifati “Confirmari de citire”.

In cazul in care doriti sa fie numai o solutie de moment, exista o alta versiune. Sa spunem ca ati primit un mesaj de la cineva si notificarea deja a aparut pe telefon. Daca deschideti mesajul, veti da “seen”, adica cel ce a expediat mesajul va observa ca l-ati citit.

Daca nu doriti asta, inainte de a deschide mesajul va trebui sa activati modul avion. Este simplu de activat, trageti de bara de notificari si apasati pe iconita respectiva (cea cu avionul).

Se dezactiveaza orice conexiune la internet. Acum, intrati in WhatsApp, cititi mesajul si imediat dupa iesiti din aplicatie. Urmeaza sa readuceti telefonul la normal, adica sa dezactivati modul avion. Asta este tot.

Citește și: WhatsApp vine cu modificări secrete pentru iPhone și Android. Iată ce trebuie să știe toți utilizatorii