Iată cum să te relaxezi în doar 10 minute

Ai zeci de email-uri în inbox, ţi-ai pătat cămaşa nouă cu cafea, iar şedinţa începe în nici 5 minute? Cel mai probabil este momentul să te relaxezi! Din fericire pentru tine, am pregătit 10 moduri impatabile prin car te poţi elibera de stres în mai puţin de 5 minute.

RomaniaTV.net
16 oct. 2015, 13:04
Iată cum să te relaxezi în doar 10 minute

MĂNÂNCĂ CIOCOLATĂ

Doar un pătrăţel de ciocolată este suficient pentru a te calma. Ciocolata neagră îţi echilibrează nivelul de hormoni de stres şi îţi stabilizează organismul.

CONSUMĂ MIERE DE ALBINE

În afara efectelor benefice pentru piele, mierea conţine compuşi care reduc inflamaţiile creierului, ceea ce înseamnă că te poate ajuta să lupţi cu depresia şi anxietatea.

METODE prin care scapi de STRES în mai puţin de 1 minut

MESTECĂ GUMĂ

Cu mentă, cu fructe sau fără niciun fel de aromă, aceasta te poate ajuta să combaţi stresul. Ai nevoie doar de câteva minute în care să mesteci gumă pentru a reduce starea de anxietate şi nivelul de cortizon.

NUMĂRĂ DESCRESCĂTOR

Nu, nu vorbim despre un test de inteligenţă, ci despre o metodă foarte eficientă de relaxare. Când grijile o iau razna, începe să numeri rar descrescător de la 10. În loc să te concentrezi pe sarcinile solicitante, te vei axa pe numărat.

ÎNCHIDE OCHII

Atunci când închizi ochii, parcă nu te mai sperie nimic. Ia o pauză scurtă, închide-te într-o încăpere, aşază-te pe un scaun sau pe o canapea şi închide ochii pentru câteva minute. În tot acest timp, rămâi calmă şi concentrează-te pe ceva ce te face fericită.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.