Kim Kardashian are un make-up artist personal pentru sâni

În presa internaţională circulă un zvon, confirmat de câteva surse, care arată că binecunoscuta Kim Kardashian West a angajat un make-up artist, a cărui misiune este de a se ocupa doar de aspectul sânilor vedetei americane.

18 feb. 2015, 14:09
Kim Kardashian are un make-up artist personal pentru sâni

Kim Kardashian West este recunoscută datorită posteriorului său, dar şi atu-urilor pe care le mai deţine. De asemenea, în afară de posteriorul său, Kim Kardashian vrea să se facă şi mai cunoscută datorită sânilor. În acest scop, soţul vedetei a angajat-o pe experta în machiaj Jessica Mirdita, pentru a-i pune în valoare trăsăturile sânilor, cu fiecare ocazie publică, scriu cei de la Turnulsfatului.ro.

Kim Kardashian, incredibil de SLABĂ. Cum arăta în urmă cu 15 ani, când nu avea posteriorul generos FOTO

„Kim nu a vrut să fie cunoscută doar pentru posteriorul ei, aşadar a ales să se concentreze pe ţinute vestimentare care atrag atenţia în egală măsură asupra sânilor ei. Kanye este implicat în acest proces. El crede că soţia lui are un trup fenomenal şi fiecare parte a acestuia trebuie celebrată”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Citeşte şi  PICTORIAL INCEDIAR al lui Kim Kardashian. Este mai PERVERS decât FILMUL PORNO făcut la începutul carierei FOTO