PRIMELE IMAGINI cu Andreea Mantea la nici două săptămâni după ce a născut

Andreea Mantea a devenit mămică la sfârşitul lunii mai, iar asta o face să radieze de fericire. Chiar dacă nu şi-a recăpătat în întregime formele care au consacrat-o, fosta "Burlăciţă" nu ezită să poarte ţinute care mai de care mai provocatoare.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 08:59

Recent, Andreea Mantea a fost surprinsă de paparazzi WOWBiz.ro, la spitalul unde a născut. Potrivit sursei citate, vizita la spital se pare că a fost una de rutină, normală pentru orice mămică ce aduce pe lume un copil prin cezariană.

Ce spun astrele despre bebeluşul Andreei Mantea

Pentru că paparazzi se aşteptau ca proaspăta mămică să aibă o atitudine de femeie lăuză, aceştia au rămas muţi de uimire când au văzut-o pe fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” îmbrăcată ca o adevărată divă. Mai exact, Andreea Mantea a optat pentru o ţinută destul de sexy pentru o proaspătă mămică: pantaloni scurţi, cămaşă vaporoasă semi-transparentă şi bineînţeles pantofi cu toc de 10 cm.

Chiar dacă per-ansamblu, Andreea Mantea a avut o imagine impecabilă, paparazzi au mai surprins pe chipul acesteia câteva semne de oboseală, semn că rolul de mămică este destul de complicat.

Citeşte şi  Emoţionant: Andreea Mantea, prima imagine cu fiul său, David Andrei