ATENTATE BELGIA: Ibrahim El Bakraoui a lăsat un mesaj pentru disculparea presupuşilor complici

Unul dintre cei doi atacatori sinucigaşi de la aeroportul Bruxelles-Zaventem, Ibrahim El Bakraoui, a lăsat un mesaj în care îi disculpă alţi presupuşi complici.

RomaniaTV.net
04 apr. 2016, 10:01
ATENTATE BELGIA: Ibrahim El Bakraoui a lăsat un mesaj pentru disculparea presupuşilor complici

Într-un laptop găsit abandonat într-o pubelă pe strada Max Roos din districtul bruxellez Schaerbeek, a fost descoperit un mesaj înregistrat de Ibrahim El Bakraoui, în urma atacurilor teroriste din urmă cu aproape două săptămâni, potrivit Agerpres.

Prin acest mesaj, el face referire la câţiva suspecţi ce au fost arestaţi pentru complicitate şi descrie ceea ce a făcut fiecare dintre aceștia pentru el în pregătirea atentatului sinucigaș de la aeroportul Zaventem.

Unul dintre suspecţi, Mohamed Bakkali, în vârstă de 28 de ani, este considerat a fi cel care a închiriat apartamentul din cartierul bruxellez Schaerbeek, unde au fost realizate centuri cu explozibil pentru atentatele de la Paris, din 13 noiembrie anul trecut. El a fost şi cel care a închiriat o casă la Auvelais, lângă Namur, unde s-ar fi asamblat şi alte astfel de dispozitive.