ICEEfest „200 Seconds of Fame”, şansa startup-urilor de a-şi prezenta business-ul

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – le oferă anul acesta şansa celor mai dinamice şi promiţătoare startup-uri să urce pe scena festivalului alături de Google, Facebook, Skype, Yahoo şi de marile branduri şi agenţii de comunicare din întreaga lume.

RomaniaTV.net
17 mai 2013, 07:27
ICEEfest „200 Seconds of Fame”, şansa startup-urilor de a-şi prezenta business-ul

Formatul de prezentare va fi unul extrem de dinamic, si anume ideile vor trebui sa fie cuprinse in exact 200 de secunde, care vor fi intercalate contra cronometru intre prezentarile sustinute speakerii ce reprezinta marile branduri si companii care vin la ICEEfest.

In plus, ideile selectate vor putea beneficia si de prezenta in zona expozitionala ICEEfest.

“Ideea ne-a venit ca urmare a numarului mare de cereri din partea unor business-uri frumoase, dar care nu isi permit sau nu isi justifica inca prezenta la ICEEfest. Din acelasi motiv am creat ofertele speciale pentru small business, studenti si freelanceri, cu reduceri considerabile de preturi la biletele de intrare. Participarea la nu presupune costuri, este un gest de solidaritate din partea unei companii antreprenoriale catre colegii care se afla la inceput de drum. Evident, locurile sunt limitate si, prin urmare, va fi nevoie sa facem o selectie”, explica Dragos Stanca, managing partner Thinkdigital Romania, organizatorul festivalului.

Selectia business-urilor si produselor care vor avea acces la acest format se va face de organizatorii evenimentului, pe baza propunerilor trimise de doritori pana cel tarziu pe 30 mai, ora 24:00, pe adresa de email [email protected]

ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival – este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia in 2008 a atacat, de anul trecut, piata marilor evenimente din domeniul tehnologiei si industriei digitale din regiune.

Festivalul este organizat in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft – prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si se va desfasura in 6 si 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City.

Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial www.ICEEfest.com.