Ştirea tristă a zilei, a murit la 39 de ani. Medicii au depus eforturi uriaşe, dar nu au putut-o salva

S-a stins din viață prima cântăreață de operă din Groenlanda. Artista a murit la doar 39 de ani! „Este o icoană a muzicii ceea ce am pierdut noi astăzi", a declarat directorul de orchestră Per Rosing, la postul național de televiziune și radio, KNR. Cauza decesului Idei Heinrich, prima cântăreață de operă în Groenlanda, este o boală necruțătoare, cancerul.

16 feb. 2019, 15:36
Ştirea tristă a zilei, a murit la 39 de ani. Medicii au depus eforturi uriaşe, dar nu au putut-o salva

Prima cântăreață de operă din Groenlanda, Ida Heinrich, s-a stins din viață vineri, la doar 39 de ani. Artista a murit după ce a pierdut lupta cu boala necruțătoare acestui secol, cancerul. „Ea a deschis calea pentru numeroşi cântăreţi nu există o tradiţie de muzică clasică în Groenlanda, însă ea le-a deschis gustul compatrioţilor săi”, a precizat Per Rosing, îndurerat de moartea celei care a adus muzica clasică pe tărâmurile Groenlandei.

Prima cântăreață de operă din Groenlanda a murit la doar 39 de ani! Ida Heinrich a pierdut lupta cu cancerul
Prima cântăreață de muzică clasică din Groenlanda a murit la doar 39 de ani. Ida Heinrich a cântat pe scenele din mai multe țări, dar mai ales din Groenlanda şi Danemarca. De asemenea, artista a fost componentă a corului care a acompaniat-o pe cunoscuta solistă islandeză Björk. Cauza morții primei cântărețe de muzică de operă din Groenlanda este un cancer necruțător cu care s-a luptat ani buni solista.