Identitate furată. O braşoveancă s-a trezit peste noapte că este acuzată de abandon

Un buletin pierdut i-a adus numai necazuri unei femei din Braşov. Aceasta s-a trezit că este cercetată fiindcă şi-ar fi abandonat bebeluşul în spital. Poliţiştii au descoperit că femeia şi-a pierdut buletinul, iar o gravidă s-a folosit de el. Femeia este mama unei fetiţe de 10 ani şi nua a mai adus pe lume un alt copil.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 06:47
Identitate furată. O braşoveancă s-a trezit peste noapte că este acuzată de abandon

Femeia gravidă s-a prezentat la Maternitate în momentul în care i-a venit sorocul cu un act de identitate care nu îi aparţinea. A nascut un copil, pe care apoi l-a abandonat in unitatea sanitara. Femeia ale cărei date sunt înregistrate la Maternitatea Braşov susţine că şi-a pierdut buletinul în 2010. Şi-a refăcut actele, fără să bănuiască în ce situaţie se va afla dintr-o clipă de neatenţie.

Noi am făcut verificari la adresa menţionată, din verificări rezultă că nu a născut pe data de 25 ianuarie anul curent, ca atare cineva s-a folosit de datele ei„, a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Bebeluşul care se află de aproape o lună abandonat în maternitate va fi preluat de protecţia Copilului.

Urmează să-l preluam în sistemul nostru de protecţie, mai exact să-l ducem la un asistent maternal profesionist„, a declarat Lidia Mailat, PR Direcţia pentru Protecţia Copilului Braşov.

Poliţiştii o caută acum pe femeia care a dat maternităţii date false de identitate şi şi-a părăsit copilul imediat după naştere.