Identitate furată. O braşoveancă s-a trezit peste noapte că este acuzată de abandon

Publicat: Miercuri, 22 Februarie 2012 08:47 // Actualizat: Miercuri, 22 Februarie 2012 08:47 // Sursa: RTV.net

Un buletin pierdut i-a adus numai necazuri unei femei din Braşov. Aceasta s-a trezit că este cercetată fiindcă şi-ar fi abandonat bebeluşul în spital. Poliţiştii au descoperit că femeia şi-a pierdut buletinul, iar o gravidă s-a folosit de el. Femeia este mama unei fetiţe de 10 ani şi nua a mai adus pe lume un alt copil.

Foto: romania tv

Femeia gravidă s-a prezentat la Maternitate în momentul în care i-a venit sorocul cu un act de identitate care nu îi aparţinea. A nascut un copil, pe care apoi l-a abandonat in unitatea sanitara. Femeia ale cărei date sunt înregistrate la Maternitatea Braşov susţine că şi-a pierdut buletinul în 2010. Şi-a refăcut actele, fără să bănuiască în ce situaţie se va afla dintr-o clipă de neatenţie.

"Noi am făcut verificari la adresa menţionată, din verificări rezultă că nu a născut pe data de 25 ianuarie anul curent, ca atare cineva s-a folosit de datele ei", a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Bebeluşul care se află de aproape o lună abandonat în maternitate va fi preluat de protecţia Copilului.

"Urmează să-l preluam în sistemul nostru de protecţie, mai exact să-l ducem la un asistent maternal profesionist", a declarat Lidia Mailat, PR Direcţia pentru Protecţia Copilului Braşov.

Poliţiştii o caută acum pe femeia care a dat maternităţii date false de identitate şi şi-a părăsit copilul imediat după naştere.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
abandon buletin copil identitate furată spital
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
01 Jun
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H