O tânără înjunghiată de 32 de ori s-a ÎNDRĂGOSTIT de paramedicul care a SALVAT-O

O tânără s-a îndrăgostit de paramedicul care a salvat-o, după ce a fost înjunghiată de 32 de ori de către fostul iubit. Studenta a avut o recuperare incredibilă, reluându-şi viaţa normală la doar un an de la incident. Mai mult, ea se declară fericită şi spune că l-a cunoscut pe bărbatul vieţii ei în urma atacului care aproape a omorât-o.

06 mart. 2013, 20:34

Cameron Hill a fost prima persoană care i-a oferit ajutor Melissei Dohme, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de către fostul ei iubit. Paramedicul spune că tânăra se afla într-o stare atât de gravă, încât el nu a realizat că părul victimei era blond.

Citeşte şi Cel mai frumos mod de a spune „La Mulţi Ani”. Vezi la ce s-a gândit un băiat

Cu toate acestea, iubire lor poate fi considerată una dintre cele mai ciudate poveşti de „dragoste la prima vedere”. Cei doi s-au cunoscut pe trotuarul unei străzi din oraşul american Clearwater, în urma unor circumstanţe tragice. Melissa, studenta de 20 de ani, era în stare de şoc după ce fusese victima unui atac brutal din partea fostului ei iubit, în timp ce Cameron era paramedicul care venise să o ajute. Atacul a avut loc în cursul anului trecut, în luna ianuarie. Ea a fost transportată la spital cu ajutorul unui elicopter, unde a stat peste trei săptămâni, timp în care a fost de mai multe ori în comă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Cât costă dragostea unei românce? 100.000 de euro

Ea şi-a pierdut mai mulţi dinţi, a suferit o fractură craniană şi a avut nasul rupt. Cu toate acestea, într-un timp foarte scurt tânăra şi-a revenit complet, continuându-şi studiile şi călătorind prin Europa. Mai mult, ea a început să ţină cursuri în şcoli cu privire la violenţa domestică.

Citeşte şi Şi-a organizat nunta. Acum îşi caută soţ VIDEO

Câteva luni mai târziu, fata s-a reîntâlnit cu cel care a salvat-o. Paramedicul a invitat-o în oraş, iar ea a acceptat. Cei doi au devenit un cuplu în luna decembrie, în momentul în care tânăra a terminat facultatea. Ei sunt foarte fericiţi împreună şi plănuiesc să se căsătorească.

Când îmi amintesc de noaptea respectivă, nu ştiu dacă a fost aşa de rea pe cât a părut deoarece l-am cunoscut pe Cameron. El este cel pe care l-am aşteptat în tot acest timp, este prinţul meu din basm„, a declarat Melissa.

Citeşte şi Studentă, bătută de colega de cameră pentru că a bârfit-o VIDEO