Iker Casillas și Sara Carbonero s-au separat! Anunţ-bombă din Spania

Iker Casillas (39 de ani) și Sara Carbonero (37 de ani), care formau unul dintre cele mai celebre cupluri din sport, s-ar fi despărțit, anunţă presa spaniolă.

10 mart. 2021, 13:22
Iker Casillas și Sara Carbonero s-au separat! Anunţ-bombă din Spania

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au separat! Presa din Spania este tot mai sigură că cei doi nu mai formează un cuplu, iar revista Lecturas anunță că între cei doi există o ruptură clară. În plus, cei doi ar locui de mai mult timp în case diferite.

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au separat

Potrivit ibericilor, relația celor doi s-a deteriorat, iar despărțirea a fost de comun acord. Totuși, Iker a fost alături de Sara la începutul lunii februarie, când aceasta s-a operat din nou. Sara, una dintre cele mai frumoase femei din Spania, și Iker Casillas sunt împreună din 2009 și s-au căsătorit în 2016. Au împreună doi copii.  Cei doi au trecut prin două momente extrem de complicate. În mai 2019, Sara a fost diagnosticată cu cancer, fiind operată cu succes. Tot în 2019, când era la Porto, Casillas a suferit un infarct miocardic, peste care a trecut cu bine.

Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, prima reacție după ce Gina Pistol a născut. „Li se întâmplă ce merită!”

Iker Casillas și Sara CArbonero s-au căsătorit în martie 2016 și au împreună doi copii, pe Martin și pe Lucas. În ultimii ani, ambii au avut probleme de sănătate.

Lidia Buble, adevărul despre relaţia cu Cornel Ilie: „Nu am vrut să vorbesc prea mult despre asta”