Lidia Buble, adevărul despre relaţia cu Cornel Ilie: „Nu am vrut să vorbesc prea mult despre asta”

Lidia Buble a spus adevărul despre relaţia cu Cornel Ilie, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir. Vedeta şi-a lansat o nouă piesă, numită "Intens" şi a mers la Kanal D pentru a o promova.

09 mart. 2021, 21:40
Lidia Buble, adevărul despre relaţia cu Cornel Ilie: „Nu am vrut să vorbesc prea mult despre asta”
Lidia Buble, adevărul despre relaţia cu Cornel Ilie

Lidia Buble, adevărul despre relaţia cu Cornel Ilie. În urmă cu cinci luni, cei doi artişti au scos o melodie „Vino, du-te”, care până astăzi a strâns pe Youtube nu mai puțin de 10 milioane de vizionări. Ei bine, nu doar melodia este cea care i-a făcut curioși pe fani, dar și modul în care au jucat cei doi artiști în videoclipul piesei.

Citeşte şi: Cine este iubita secretă a lui Răzvan Simion. Daliana a făcut parte din echipa „Visuri la cheie” | FOTO

Lidia Buble, adevărul despre relaţia cu Cornel Ilie

Ambii au fost foarte apropiați, s-au luat în brațe și aproape că s-au sărutat în fața camerelor de filmat, iar unii au presupus că între ei este mai mult decât prietenie şi colegialitate. „Suntem actori buni! Să știi că nu a fost nimic, adică nu am gândit-o dinainte. Nu am vrut să vorbesc prea mult pe acest subiect pentru că totul poate și va fi folosit împotriva noastră și am preferat să tac. Și dacă spun ceva se scrie și dacă nu spun nimic tot se scrie. Mai bine țin pentru mine”, a mărturisit Lidia Buble.

cântăreața are un mod inedit de a se calma după o ceartă cu iubitul. Aceasta a mărturisit că atunci când avea o ceartă cu Răzvan Simion, se închidea în baie și își băga capul sub apă!

Eu aveam treaba asta. În momentul în care mi se întâmpla să mă cert sau să nu fie totul roz, mă închideam și singurul loc în care efectiv mă relaxez și mă detașez de toate era să mă bag cu capul sub apa, să nu mai aud nimic.  Sunt ca o carte deschisă. Îmi dezvălui viața pe note muzicale ”,  a mai dezvăluit Lidia Buble la Teo Show.

Răzvan Simion, gest incredibil de faţă cu Lidia Buble

Lidia Buble

i-a acordat un interviu lui Florin Ristei în timp ce Răzvan Simion, fostul iubit al artistei, a preferat să stea departe de cei doi. Cântăreaţa a fost invitată în cadrul matinalului de la Antena 1, unde și-a lansat cel mai recent videoclip.

Ăsta e primul nostru interviu la emisiunea asta. Mi-am făcut canal de YouTube, am pus piesa acolo. Să apăsați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble a observat că fostul ei iubit stătea la distanță, pe canapea. L-a salutat, apoi Florin Ristei l-a invitat să participe la interviu. Cu toate că a încercat să facă o glumă, fanii celor doi au considerat că Răzvan Simion și-a ignorat fosta iubită. „Îi mulțumesc lui Răzvan. Bună!’, l-a salutat Lidia Buble pe fostul partener. „Hai, Răzvan, te invităm aici!”, l-a îndemnat Florin Ristei. „Nu, merci, să facă el. Are și restaurant mai nou”, a replicat Răzvan Simion.