Ileana Badiu face mărturisiri cutremurătore. Medicii nu îi dădeau nicio șansă: „Am pierdut opt sarcini”

Actrița Ileana Badiu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre viața ei personală. Vedeta își dorea foarte mult un copil, dar specialiștii nu i-au dat foarte multe șanse să își ducă cel mai mare vis la bun sfârșit.

23 mai 2022, 23:37
Ileana Badiu face mărturisiri cutremurătore. Medicii nu îi dădeau nicio șansă: „Am pierdut opt sarcini”

Înainte ca Sasha să vină pe lume, acum 13 ani, Ileana Badiu nu mai credea că poate deveni mamă natural, asta după ce medicii i-au explicat că țelul ei este, practic, imposibil. Dar, până la urmă, minunea avea să se întâmple.

Ileana Badiu a pierdut opt sarcini înainte să îl aibă pe Sasha

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de luni, Ileana Badiu a dat detalii despre coșmarul prin care a trecut înainte să rămână însărcinată cu Sasha. Vedeta a pierdut nici mai mult, nici mai puțin de opt sarcini.

Citește și: Ileana Badiu, infectată cu Covid-19: „Toată familia mea bolnavă, e groaznic”

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. (…) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât. (…) Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice. Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. (…) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez.”, a declarat Ileana Badiu, la ProTV.

Actrița a vorbit și despre căsnicia cu soțul ei, Cătălin Badiu

La puțin timp după ce medicii i-au spus că nu poate face copii, Ileana Badiu s-a căsătorit cu medicul Cătălin Badaiu. Preotul care a oficial cununia le-a promis că visul li se va împlini și, până la urmă, a avut dreptate. Actrița a rămas însărcinată la puțin timp după eveniment.

„Am hotărât să ne căsătorim și la nunta noastră, părintele nostru de suflet a zis foarte relaxat „o să ai un copil, fii fără nicio grijă”. După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată”, a mărturisit actrița.

Nunta celor doi a avut loc pe plajă. În urmă cu ceva vreme, Ileana Badiu a dezvăluit ce mare problema a avut în ziua care, cel mai probabil, una dintre cele mai frumoase din viața ei.

Citește și: Dieta Emiliei Ghinescu. Cum a reușit cântăreața să slăbească 10 kilograme: „Nu mi-am micșorat stomacul”. FOTO

„Experiența mea a fost că, după ce era în regulă discuția cu preotul, apoi a venit și mi-a spus că trebuie să dau un acatist. Eu chiar am crezut că trebuie să dau un acatist. M-am apucat să scriu tot, cum știam că se dă. Când a văzut preotul că eu chiar am dat un acatist i s-a făcut rău. De fapt, acatistul însemna șpagă! Mi-a spus că o să am o căsătorie blestemată! Nu vreau să-i dau numele acelui preot. Uite că nu a fost o căsnicie blestemată! Nu m-a împiedicat nimic până la urmă, că tot pe plajă m-am măritat”, a povestit Ileana Badiu, la Digi 24.