Ileana Badiu, infectată cu Covid-19: „Toată familia mea bolnavă, e groaznic”

Ileana Badiu este infectată cu Covid-19. Şi nu doar ea, ci întreaga familie, începând de la fiul ei până la mama şi soacra vedetei. În ultimele zile tot mai multe persoane publice au contractat virusul, unele au ajuns chiar la spital, având nevoie de îngrijirea medicilor.

13 oct. 2021, 10:20
Ileana Badiu, infectată cu Covid-19: „Toată familia mea bolnavă, e groaznic”

Ileana Badiu, infectată cu Covid-19. Vedeta nu mai are gust și nici miros, dar testul ei a ieșit deocamdată negativ. Este îngrijorată însă din cauza simptomelor pe care le au cei din familia ei, care au contractat virusul, deși erau vaccinați.

Ileana Badiu, infectată cu Covid-19

În momentul acesta e toată familia mea bolnavă, așa că trebuie să am grijă de toți. Dacă mama și soacra nu se vaccinau, cred că înnebuneam.

Noi ne-am testat PCR, bunicile ambele sunt bolnave, dar duc pe picioare febra. Eu a ieșit negativă, dar incubația e diferită. Eu pot să fiu liniștită purtătoare și să infectez pe cineva.

Urmează să fiu testată din nou. Nu pot mânca mare lucru, mi-am pierdut și mirosul, ceea ce e groaznic, dar beau multă supă”, a mărturisit vedeta, pe Instagram.

Citeşte şi: Gabriel Cotabiţă, internat în spital! Artistul nu se mai putea ţine pe picioare

Actrița și partenerul ei de viață, Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu, formează un cuplu de 18 ani, dintre care 13 sunt de mariaj.

Ileana și Cătălin s-au cunoscut când bărbatul era în ultimul an de medicină, iar azi, Cătălin conduce secția de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal. Timp de 11 ani, Cătălin s-a pregătit profesional în Germania. Cuplul are un fiu, Sasha, în vârstă de 12 ani.

Viața în cuplu este un parteneriat pe termen lung, Doamne-ajută. Un parteneriat implică și renunțări sau reguli, respectarea celuilalt sau a dorințelor celuilalt.

Ca o relație să fie de succes și ca o relație să fie echilibrată pe termen lung, ambii parteneri trebuie să înțeleagă că și sacrificiile sunt implicate. Dar nu trebuie să le privească ca fiind sacrificii”, mărturisea actrița în octombrie 2020.