Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de cei doi copii | FOTO

Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de cei doi copii. Vedeta este una dintre cele mai discrete persoane publice, mai ales când vine vorba despre familia ei. Nu îşi expune copiii pe reţelele de socializare, însă de această dată a ales să facă o excepţie şi a postat o imagine alături de cei doi băieţi.

06 ian. 2021, 10:26
Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de cei doi copii | FOTO
Ileana Lazariuc este una dintre cele mai discrete persoane publice

Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de cei doi copii. Vedeta a petrecut Revelionul în Dubai, una dintre cele mai populare destinaţii în această perioadă. Chiar dacă nu a stat în ţară, Ileana nu a plecat singură, ci acompaniată de băieţii ei, de care este extrem de mândră.

Citeşte şi: PRIMELE IMAGINI! Cu cine se iubeşte fiica super-sexy a lui Ion Ţiriac. Asta da, surpriză! FOTO

Vedeta a postat o imagine, în care apare alături de copii pe care îi are împreună cu  Ion Ion Ţiriac. „La mulți ani! Voi înceta să mai fac urări pentru anul următor și sper doar că va fi mai bine„, a scris Ileana pe Instagram, la descrierea fotografiei.

Ileana Lazariuc, apariţie rară alături de cei doi copii

Ileana Lazariuc, împreumă cu cei doi băieţi

Anastasia Lazariuc, despre divorţul Ilenei de Ion Ion Ţiriac

Frumoasa interpretă din Republica Moldova mărturisește că are o relație foarte apropiată cu nepoții ei. ”Eu cu nepoții mei sunt ca o prietenă. Și ei se comportă așa: îmi spun secretele, sunt sinceri.

Pentru mine e a doua tinerețe, pentru că, probabil, și cu siguranță, când eram mamă n-am reușit să acord atâta atenție copiilor mei și acum o acord nepoților. Toate la timpul lor. Viaţa este compusă din etape. Băieţii s-au maturizat, sunt foarte gentili acum”, spune interpreta.

Citeşte şi: Ei sunt cei mai bogați români ai anului 2020. Cine i-a luat locul lui Ion Țiriac și pe ce loc se află acum fostul tenismen

Artista a mărturisit că ştia despre faptul că fiica ei, Ileana, divorţează de Ion Ion Ţiriac, a fost anunţată din timp. A încercat să îşi încurajeze fiica, mai ales că şi ea a trecut printr-o despărţire.

Ileana este bine, mamă a doi copii. Era firesc să mă afecteze despărţirea ei, dar, cunoscându-l foarte bine pe Ion şi având o relaţie bună cu el, ei m-au atenţionat la timp, mult mai devreme decât a apărut în presă. Şi eu am trecut printr-o despărţire şi am încercat să o încurajez pe lleana, că aici nu se termină lumea, viaţa merge mai departe, totul este să rămână în relaţii umane”, a dezvăluit Anastasia Lazariuc despre divorţul fiicei sale.