Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi! Vedeta nu s-a putut abține și le-a spus fanilor săi tot. ”Eu am presimțit”

Ileana Sterp este extrem de iubită și apreciată de oamenii din mediul online. Naturalețea, dar și sinceritatea cu care împărtășește experiențele din viața sa cu fanii de pe rețelele de socializare au adus-o în topul celor mai iubiți și apreciați influenceri din România.

06 mart. 2024, 10:04
Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi! Vedeta nu s-a putut abține și le-a spus fanilor săi tot. ”Eu am presimțit”
Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi! Vedeta nu s-a putut abține și le-a spus fanilor săi tot.

Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi! Recent, sora lui Culiță și Iancu Sterp a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare o întâmplare extrem de emoționantă.

Citește și Ileana Sterp se bucură de viața de mămică cu doi copii, dar recunoaște că nu-i e deloc ușor: „Îmi impun să fiu pozitivă”

Ileana Sterp a izbucnit în lacrimi!

Ileana Sterp a dezvăluit că de curând a mers într-un magazin pentru a cumpăra câte ceva pentru niște copii sărmani.

Acolo, o femeie care a auzit de fapta bună pe care infuencerița vrea să o facă s-a oferit să contribuie și ea cu ce poate.

Gestul acestei femei necunoscute a impresionat-o până la lacrimi pe Ileana Sterp care nu a putut rezista și le-a povestit fanilor săi această întâmplare.

„Vin de la cumpărături, vreau să merg la niște copii să-i văd, să le duc câte ceva, în Tuștea, satul mamei. Și m-am întâlnit cu o doamnă care mă urmărește și a fost super entuziasmată. Am făcut o poză, m-a luat în brațe și m-a întrebat ce fac, ce-mi cumpăr. Și am zis ca nu-mi cumpăr mie, dar fac niște cumpărături pentru niște copii. Și mi-a dat niște bani, să le cumpăr și din banii ăia ceva.

Și-am zis “Nu pot să-i accept, dar dacă vreți, le cumpărați din magazin și mi le dati și le duc cu drag”. Așa a făcut doamna. S-a dus și mi-a adus o plasă cu multe chestii și zice: ”Eu am presimțit că sunt trei copii. Sunt trei copii?”. Și am zis ”Da, dar de unde ați știut?”, ”Nu știu, așa am simțit”. Și m-a emoționat foarte tare, pentru că mă bucur super mult când întâlnesc genul ăsta de oameni. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să avem bunătatea asta unii pentru alții, să ne ajutăm la greu.
Să ajutam familiile în necaz. Să cautam copiii orfani, văduvele, în special. Sunt sigură că mulți dintre noi avem posibilitatea, dar poate nu ne facem timp pentru asta și poate nu ne gândim, nu că n-am vrea să facem o faptă bună. Sunt emoționată și îmi vine să plâng”, a mărturisit Ileana Sterp, pe pagina sa de Instagram.

Citește și Ileana Sterp are o problemă de sănătate despre care nimeni nu știa! Cu ce se confruntă influencerița și care e dorința ei cea mai mare. ”Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar”