Ileana Sterp are o problemă de sănătate despre care nimeni nu știa! Cu ce se confruntă influencerița și care e dorința ei cea mai mare. ”Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar”

Ileana Sterp a intrat în atenția publicului de ceva timp, mai ales pentru că este sora lui Culiță Sterp. Acum, tânăra are deja o comunitate de fani, dar și o viață frumoasă. Vedeta are o familie frumoasă și se simte iubită, însă în ultima perioadă, anumite probleme de sănătate i-au dat mari bătăi de cap.

09 feb. 2024, 10:08

În urmă cu ceva vreme, Ileana Sterp a fost plecat într-o vacanță în străinătate, unde s-a relaxat, dar și-a tratat și o problemă de sănătate despre care nu mulți știu.

Te-ar putea interesa și Ileana Sterp, detalii dureroase despre relația cu tatăl ei: „Nu i-am spus niciodată ‘Te iubesc’ și nici el nouă”

Sora lui Culiță a vorbit deschis despre subiectul sănătate.

„Am fost la un doctor foarte bun în Madrid și cumva mi-a deschis ochii. Eu fusesem înainte la mai mulți medici dermatologi și nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare. Mă întrebam de ce nu mai trece odată. Medicul de acolo mi-a spus că nu o să treacă cu nicio cremă și am nevoie de o intervenție cu laser.

Sincer, niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar, toți au zis că e posibil să fie o eczemă, o dermatită, etc. Eu cumva am tratat la suprafață problema respectivă, dar s-au mărit vasele vasculare și am rămas cu o roșeață pe pleoapă. Acea roșeață doar cu laserul mai iese. Eu cred că am luat-o de la o piscină acum 2 ani și ceva când am fost într-un concediu. Deci, e posibil să fie și o ciupercă ceva”, a declarat Ileana Sterp.

Printre altele, Ileana Sterp are o mare dorință. Frații Sterp nu au o relație tocmai apropiată cu tatăl lor, însă, chiar și așa, le-ar fi plăcut să audă un „te iubesc”.

”Ar fi o dorință mare de-a mea”

Ileana mărturisește că aceasta era una din dorințele ei.

„Lucrurile sunt la fel. Dacă ne întâlnim cumva întâmplător are un comportament foarte ok, adică surprinzător de ok. Ne-am întâlnit ultima dată la un târg și eram cu copiii, cu ambii, cu Carla și cu Damir, așa bucuros a fost, doar cu ei în brațe a stat, lui îi plac foarte mult copiii.

Dar în rest lucrurile sunt la fel, nu ne prea căutăm sau spre deloc, din nefericire și spre rușinea noastră aș spune, pentru că eu nu îmi doresc să fie lucrurile așa.

Noi am mai încercat să îl căutăm, să fim mai apropiați, dar nu am reușit și atunci am lăsat și noi lucrurile mai… Uite asta ar fi o dorință mare de-a mea, să îl aud pe tata că îmi spune „Te iubesc”, dar să știi că nu cred în asta, e o dorință, dar nu cred că se va întâmpla.

Citește și Ileana și Getuța Sterp, despre haterii din online: „Noi avem o viață normală și nu facem nimic pentru a fi influenceri”

Nici pot să zic că nu se va întâmpla vreodată, dar nu am speranța că va face asta. Așa e el, o fire mai rece poate, a crescut și el într-o familie în care nu se obișnuia să se spună asta și cumva îl înțeleg”, a spus Ileana Sterp, pentru WOWbiz.