Ileana Sterp se bucură de viața de mămică cu doi copii, dar recunoaște că nu-i e deloc ușor: „Îmi impun să fiu pozitivă”

Ileana Sterp a dezvăluit totul despre viața de mămică cu doi copii. Chiar dacă are momente în care îi e greu să se descurce cu micuții, încearcă să rămână pozitivă.

16 feb. 2024, 10:21
Ileana Sterp se bucură de viața de mămică cu doi copii, dar recunoaște că nu-i e deloc ușor: „Îmi impun să fiu pozitivă”
Ileana Sterp, totul despre rolul de mămică

Ileana Sterp este foarte îndrăgită de un public larg. De-a lungul timpului, a adunat o comunitate mare de fani în mediul online, care sunt la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Sora lui Culiță Sterp se bucură de viața de mămică, dar recunoaște că la mijloc nu e muncă ușoară și, la fel ca fiecare mamă, a întâmpinat multe dificultăți.

„De când sunt mamă, întâmpin multe situații dificile și greu de gestionat, dar încerc mereu să rămân pozitivă. Nu reușesc de fiecare dată, dar de cele mai multe ori îmi iese. Îmi impun eu mie să fiu pozitivă, să zâmbesc, să merg mai departe cu zâmbetul pe buze. Nu au fost complicații mari când am născut a doua oară, însă eu cred că toate nașterile naturale sunt destul de complicate.

Citește și: Ileana Sterp, detalii dureroase despre relația cu tatăl ei: „Nu i-am spus niciodată ‘Te iubesc’ și nici el nouă”

Chiar și în ziua în care am născut am zâmbit toată ziua, am fost veselă. Cele 4 ore de contracții intense au fost foarte grele și simțeam că nu se mai termină. Dădeam la propriu cu pumnii în pereți, în salon, pentru că efectiv nu mai știam ce să fac. Nu vreau să sperii nicio viitoare mămică. Nu e ceva simplu.

Dumnezeu m-a ajutat să nasc și de data asta natural, un băiat mare. Știe toată lumea că Damir a avut 4,6 kg, se nasc destul de rar copii atât de mari.  Deci, nu au fost complicații, a trecut totul cu bine și suntem bine, sănătoși și eu și copiii, asta e cel mai important”, a declarat Ileana Sterp.

Ileana Sterp a mers acum ceva timp în vacanță și cu această ocazie și-a tratat și o problemă medicală. Tânăra se confruntă cu o afecțiune la ochi, pentru care niciun doctor nu a reușit să-i pună diagnostic.

„Am fost la un doctor foarte bun în Madrid și cumva mi-a deschis ochii. Eu fusesem înainte la mai mulți medici dermatologi și nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare. Mă întrebam de ce nu mai trece odată. Medicul de acolo mi-a spus că nu o să treacă cu nicio cremă și am nevoie de o intervenție cu laser. Sincer, niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar, toți au zis că e posibil să fie o eczemă, o dermatită, etc.

Citește și: Ce complicații a avut Ileana Sterp când a născut. Sora lui Culiță s-a destăinuit abia acum: „Am fost tăiată”

Eu cumva am tratat la suprafață problema respectivă, dar s-au mărit vasele vasculare și am rămas cu o roșeață pe pleoapă. Acea roșeață doar cu laserul mai iese. Eu cred că am luat-o de la o piscină acum 2 ani și ceva când am fost într-un concediu. Deci, e posibil să fie și o ciupercă ceva”, a precizat Ileana Sterp, la WOWnews.