Ileana Sterp, detalii dureroase despre relația cu tatăl ei: „Nu i-am spus niciodată ‘Te iubesc’ și nici el nouă”

Drama pe care o trăiește Ileana Sterp în relația cu tatăl ei. Sora lui Culiță a făcut dezvăluiri dureroase despre părintele care a părăsit-o la o vârstă fragedă.

13 dec. 2023, 18:49
Ileana Sterp, detalii dureroase despre relația cu tatăl ei: „Nu i-am spus niciodată ‘Te iubesc’ și nici el nouă”
Ileana Sterp, detalii dureroase despre relația cu tatăl ei

Recent, sora lui Culiță Sterp, Ileana Sterp, și-a deschis sufletul în legătură cu ultima întâlnire cu tatăl ei. Ea și frații săi au traversat o perioadă extrem de grea atunci când tatăl lor a decis să îi părăsească, fără să privească în urmă. Ileana mărturisește că și-ar dori o relație mai apropiată cu părintele ei, dar în ciuda eforturilor, tatăl ei nu dă semne că ceva s-ar putea schimba. Iată cum a decurs ultima lor întâlnire.

Citește și: Ileana Sterp a ajuns la medic în Spania. Sora lui Culiță și fiul acesteia au fost consultați: „Ne rugăm la Dumnezeu”

Ileana Sterp recunoaște că relația ei cu tatăl său nu s-a schimbat prea mult, chiar și după ce ea a devenit, la rândul ei, părinte. Nu doar ea se confruntă cu absența tatălui, ci și restul fraților.

„Ei au crescut într-o familie în care nu se spunea deloc ‘Te iubesc’. Noi, cei patru frați am început să spunem treaba asta. Cu tata nu aveam obiceiul ăsta, nu i-am spus niciodată ‘Te iubesc’ și nici el nouă, dar noi și cu mama ne spunem foarte des, pentru că e foarte important. Da, cel mai important e să arăți, dar eu zic că e important și să spui”, a mărturisit Ileana Sterp în cadrul emisiunii „Online Story”, moderată de Cornelia Ionescu.

Citește și: Ileana Sterp își amintește cu durere în suflet plecarea tatălui. Ce le-a spus acesta fraților Sterp, înainte de a-și părăsi familia: „Îmi bătea inima foarte tare”

Ileana a povestit că s-a întâlnit întâmplător cu tatăl ei la un târg, iar acesta a fost foarte încântat să o vadă. Cu toate acestea, sora lui Culiță nu are încredere că lucrurile se vor schimba. Mai mult, este convinsă că tatăl ei nu va rosti niciodată cuvintele „Te iubesc”, chiar dacă ea își dorește acest lucru.

„Lucrurile sunt la fel. Dacă ne întâlnim cumva întâmplător are un comportament foarte ok, adică surprinzător de ok. Ne-am întâlnit ultima dată la un târg și eram cu copiii, cu ambii, cu Carla și cu Damir, așa bucuros a fost, doar cu ei în brațe a stat, lui îi plac foarte mult copiii.

Dar în rest lucrurile sunt la fel, nu ne prea căutăm sau spre deloc, din nefericire și spre rușinea noastră aș spune, pentru că eu nu îmi doresc să fie lucrurile așa. Noi am mai încercat să îl căutăm, să fim mai apropiați, dar nu am reușit și atunci am lăsat și noi lucrurile mai… Uite asta ar fi o dorință mare de-a mea, să îl aud pe tata că îmi spune „Te iubesc’, dar să știi că nu cred în asta, e o dorință, dar nu cred că se va întâmpla. Nici pot să zic că nu se va întâmpla vreodată, dar nu am speranța că va face asta. Așa e el, o fire mai rece poate, a crescut și el într-o familie în care nu se obișnuia să se spună asta și cumva îl înțeleg”, a mai spus Ileana.