Ileana Sterp, în lacrimi pe internet. Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță Sterp: ”Nu văd rostul…”

Ileana Sterp este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce este nou în viața ei. E mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, însă recent și-a îngrijorat fanii.

16 dec. 2022, 11:28
Ileana Sterp, în lacrimi pe internet. Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță Sterp: ”Nu văd rostul…”

Sora lui Culiță Sterp este gravidă a doua oară și se află în al doilea trimestru de sarcină. Recent, Ileana a mers la consult pentru a-și vedea bebelușul și a fost cuprinsă de emoții.

Ileana Sterp, în lacrimi pe internet. Ce s-a întâmplat cu sora lui Culiță Sterp: ”Nu văd rostul…”

Sora lui Culiță Sterp a mers împreună cu mama ei și cu soțul să vadă copilașul pe care îl poartă în pântece. Vizibil emoționată, le-a mărturisit și urmăritorilor săi despre momentul cu pricina. Aceasta avea lacrimi în ochi, cum este și normal atunci când vorbim despre un moment atât de important în viața unei femei.

”Sunt fericită ca luni merg să-l văd pe bebe. Mi-am propus să merg la ecografii cât de rar posibil, având în vedere că la 12 săptămâni medicul m-a asigurat că e totul bine, nu văd rostul să merg mai des.Azi v-am dezvăluit un lucru mai intim, aș putea spune pe care până acum nu m-aș fi gândit să-l împărtășesc cu voi, dar sunt fericita. Sper să nu mă criticați prea tare pentru asta. Sper să vedeți că și mine lucrurile. Eu voi naște tot la Sebeș!” , le-a spus fanilor, Ileana Sterp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ileana Sterp (@sterpileana)

 

Citește și : Lista completă a „faimoşilor” de la Survivor 2023. Două concurente şi-au anulat nunţile!

Sora lui Culiță Sterp a întâmpinat probleme în timpul sarcinii

Ileana Sterp a avut mai multe probleme în timpul sarcinii. În primele trei luni s-a confruntat cu stări de rău. Aceasta le-a menționat urmăritorilor că după acele momente, totul a decurs foarte bine, iar în prezent atât ea cât și copilul sunt bine.

Citește și : Cea mai scumpă vacanță de Crăciun în România costă 55.000 de euro. În ce zonă se află conacul

”Vreo trei luni nu am avut nicio zi în care să zic: ‘Bă, azi mă simt bine!’. Dar ce bine că au mai trecut! Acum, din când în când mai am, așa, câte o zi mai proastă. Că mai primesc întrebări aici, pe story: ‘Cum mai ești cu sarcina?’. Și zic, hai să vă împărtășesc chestia asta! Că a trecut ce a fost mai rău. De fapt, eu așa sper, să nu mai revină stările alea. Nu v-am mai spus nimic despre sarcina. Nu v-am mai spus nimic despre faptul că nu mă mai simt atât de rău, nu mai am stările alea de rău. Așa m-am simțit”,  le-a spus atunci Ileana Sterp fanilor de pe Instagram.