Ileana Sterp, probleme mari de sănătate: ,,Am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes”

Ileana Sterp se pregătește cu nerăbdare pentru momentul în care va deveni mămică. Până atunci, însă, aceasta se confruntă cu o problemă de sănătate la care se pare că nu găsește rezolvare, cu toate că a fost deja la trei medici.

01 nov. 2022, 14:23
Ileana Sterp, probleme mari de sănătate: ,,Am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes”

Ileana Sterp se pregătește cu nerăbdare pentru momentul în care va deveni mămică.  Până atunci atunci, însă,  Ileana are o problemă de sănătate pe care trebuie să o rezolve urgent.

Ileana Sterp: ,,Am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes”

Tânăra a cerut ajutorul fanilor pentru problema de sănătate pe care o are la un ochi. Totodată, aceasta le-a mai spus urmăritorilor că a fost la trei medici și a folosit trei tratamente diferite.

,,Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament.Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la trei medici și am folosit trei tratamente diferite, dar fără succes.”, povestea aceasta pe contul de Instagram

Cum este extrem de activă pe rețelele de socializare, aceasta a revenit, rugându-și fanii să o ajute în soluționarea problemei.

,,Pentru cei care sunteți noi și nu știți despre problema mea de la ochi, pleoapă mai exact. Este ceva… ce nici eu nu știu ce e, nici doctorii. Ieri îi spuneam Getei că m-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema. Trebuie să mă interesez foarte bine de un doctor dermatolog bun”, a povestit aceasta.

Ileana Sterp, însărcinată pentru a doua oară

În luna august, Ileana le dădea vestea cea mare tuturor. Mai exact aceasta așteaptă al doilea copil.

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa. Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt’, a scris Ileana Sterp, pe Instagram.

De asemena aceasta a făcut multe schimbări în viața ei, una dintre ele fiind aceea că s-a mutat în casă nouă alături de soț și de fetiță. Ileana Sterp este foarte îndrăgită de urmăritorii ei și foarte deschisă, aceasta ținându-i la curent cu tot ce se petrece în viața ei.

Citește și: Chef la cuţite 31 octombrie 2022. Chef Sorin Bontea a părăsit nervos platoul de filmare. Omagiu pentru regretatul Nosfe VIDEO

Citește și: Fiul actorului Tim Roth a murit la vârsta de 25 de ani: „La naiba cu cancerul”