Ilie Bolojan a făcut anunțul! Ce spune despre candidatura sa la alegerile prezidențiale

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a făcut anunțul legat de o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidențiale din 2024.

20 iun. 2021, 14:29
Ilie Bolojan a făcut anunțul! Ce spune despre candidatura sa la alegerile prezidențiale

Ilie Bolojan a spus, în cadrul unui interviu, că exclude varianta unei eventuale candidaturi pentru alegerile prezidențiale, precizând că competențele sale sunt în zona administrativă.

„Nu se pune această problemă. Fiecare om trebuie să își facă o evaluare a expertizei pe care o are și în ceea ce mă privește pe mine, eu am căpătat o expertiză în acești ani pe partea de administrație. In zona de presedinție sau în zona guvernamentală trebuie să ai niște abilități care sunt date de fișa postului respectiv și deci e bine ca cei care candidează sa spunem la pozitia de președinte al României, totuși, să aibă niște contacte bune pe partea de politică externă pentru că aceasta este competența de bază a președintelui”, a declarat Ilie Bolojan, la Prima TV, întrebat despre o eventuală candidatură la Presedintia Romaniei.

Bolojan a adăugat că acest lucru nu înseamnă că oameni fără competențe nu pot excela într-un anumit domeniu.

„Nu înseamnă că oameni care nu au competență într-un anumit domeniu nu pot performa. S-au mai văzut și astfel de cazuri. Dar nu e bine să nu invalidezi teoria probabilităților de prea multe ori și mai ales pe spatele unei comunități, a unui oraș sau a unei țări”, a mai declarat Bolojan.

Pe cine votează Ilie Bolojan ca lider al PNL? Ludovic Orban sau Florin Cîțu?

„Noi vom anunța pe cine susținem după 17 iulie. Orice lider PNL poate avea o părere personală, dar ar fi incorect față de colegii mei să îmi exprim opinii personale. Dacă eu nu mă consult cu colegii, vă dați seama că nu mă mai respectă”.

Citiți și Ilie Bolojan vine cu soluții pentru Clotilde Armand pe problema gunoaielor: „Sunt doar două variante: renegociere de contract sau reziliere de contract”