Ilie Bolojan, primar PNL la Oradea: „Nu pot să spun azi că Rareş Bogdan, odată ales primar, va face şi va drege”

Ilie Bolojan este unul dintre primarii apreciaţi ai PNL, fiind la al treilea mandat în Oradea.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 15:18
Ilie Bolojan, primar PNL la Oradea: „Nu pot să spun azi că Rareş Bogdan, odată ales primar, va face şi va drege”

Ilie Bolojan a fost invitat într-o emisiune online la adevarul.ro, în care a explicat care este viziunea lui pentru alegerile locale din Bucureşti. El a declarat că strategia ar trebui să fie diferită în cazul alegerilor dintr-un tur de scrutin sau din două tururi. Dacă alegerile vor fi dintr-un singur tur, primarul Oradei crede că forţele de dreapta ar trebui să se coalizeze şi să propună un candidat comun, dar dacă vor fi din două tururi, atunci fiecare partid ar trebui să aibă candidat propriu.

Totuşi, Bolojan crede că nu ar trebui să se ajungă la „cotonogeli” între candidaţii dreptei, deoarece „rămân vânătăile şi e mai greu să faci coaliţie”.

Primarul PNL a răspuns şi întrebării privind o eventuală candidatură a lui Rareş Bogdan la Primăria Capitalei, în condiţiile în care fostul moderator este cel mai vehiculat nume din partea PNL pentru această funcţie.

„Rareş Bogdan are o cotă bună de încredere, dar ţine de modul în care un primar este dispus să facă administraţie. Cu toate că suntem în relaţii bune şi că, în mod cert, a fost un jurnalist de succes, nu pot astăzi să spun că Rareş Bogdan, odată ales primar, va face şi va drege, pentru că trebuia să fi experimentat un anumit post. Dar asta nu înseamnă că un om care nu a lucrat într-un anumit domeniu nu poate să livreze lucruri bune. E o decizie pe care o va lua PNL Bucureşti”, a spus Ilie Bolojan, conform adevarul.ro.