Ilie Dumitrescu, emoţii după ce a fost testat cu aparatul etilotest de Poliţia Capitalei. Ce s-a întâmplat cu fosta glorie a „Generaţiei de Aur”

Ilie Dumitrescu a fost testat cu aparatul etilotest de Poliția Capitalei în urma unor controale de rutină. Fostul fotbalist al "Generației de Aur” a fost oprit de birgada rutieră în toiul nopții și a avut ceva emoții.

02 oct. 2023, 10:12
Ilie Dumitrescu, emoţii după ce a fost testat cu aparatul etilotest de Poliţia Capitalei. Ce s-a întâmplat cu fosta glorie a „Generaţiei de Aur”
Ilie Dumitrescu, emoţii după ce a fost testat cu aparatul etilotest de Poliţia Capitalei. Ce s-a întâmplat cu fosta glorie a "Generaţiei de Aur"

Ilie Dumitrescu, emoţii după ce a fost testat cu aparatul etilotest de Poliţia Capitalei. Din cauza multiplelor incidente care au avut loc în trafic în ultimele luni, dar şi a cauza șoferilor care se urcă băuți sau drogați la volan, Poliția Capitalei a mărit numărul controalelor. Un astfel de control a avut loc și în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Citeşte şi: Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. La ce a renunțat definitiv acum șapte ani. ”M-am ținut departe de vicii”

Printre şoferii opriţi la un filtru al Poliției Rutiere din Capitală s-a aflat și Ilie Dumitrescu, scrie Gândul. Analistul sportiv de la Digi Sport a suflat în etilotest, iar rezultatul indicat de aparatul polițistului a fost zero. Totuși, fostul fotbalist a avut ceva emoții, deoarece certificatul de înmatriculare i-a fost scăpat pe jos și a ajuns sub caroseria mașinii. Însă, după ce a mutat ușor autoturismul în față, Ilie Dumitrescu și-a putut recupera documentul, după care a plecat.