Ilie Năstase, prima reacţie după ce a fost înşelat de Brigitte Sfăt cu Cătălin Cazacu

Brigitte Sfăt l-a înşelat pe Ilie Năstase cu motociclistul Cătălin Cazacu şi a recunoscut idila pe Facebook după ce  au apărut fotografii şi mesaje intime pe care i le-ar fi trimis amantului. Cu toate acestea, soţul înşelat spune că nu crede o iotă.

13 iul. 2018, 18:42
Ilie Năstase, prima reacţie după ce a fost înşelat de Brigitte Sfăt cu Cătălin Cazacu

În plin scandal, Ilie Năstase a plecat pe Litoral. Proverbul „Nu ştie bărbatul ce ştie tot satul!” se potriveşte perfect în această situaţie, mai ales după ce Ilie Năstase ne-a spus, telefonic, că se îndoieşte de tot acest scandal.

Brigitte Sfăt a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL. Care este starea ei şi ce s-a întâmplat

„Nu cred că este adevărat nimic, eu acum sunt la Mamaia, la mare. Nu comentez ce spune lumea!”, a declarat Ilie Năstase, confrom Click!.

Dezvăluiri SCANDALOASE despre relaţia dintre Brigitte Sfăt şi Cătălin Cazacu. Ce spune femeia cu care motociclistul are UN COPIL

Impactul scandalului a fost unul destul de mare pentru Brigitte şi a clacat. Joi noapte  i s-a făcut rău şi a avut nevoie de ajutor specializat, aşa că a ajuns la un spital din Timişoara, unde a apelat la medici pentru a-i acorda ajutor. Starea de anxietate şi tensiunea i-au dat bătăi de cap celebrei brunete.