Ilie Năstase a dat lovitura! Fostul tenismen este pe cale să pună mâna pe o avere colosală

Ilie Năstase este pe cale să pună mâna pe o avere, după ce și-a dat acceptul de a filma un documentar despre propria viață. Proiectul va cuprinde aproape toate evenimentele importante din viața primului lider din istoria ATP și va fi realizat de către regizorul Tudor Giurgiu și produs de Cosmin Hodor.

15 iun. 2023, 10:40
Ilie Năstase a dat lovitura! Fostul tenismen este pe cale să pună mâna pe o avere colosală
Ilie Năstase a dat lovitura! Fostul tenismen este pe cale să pună mâna pe o avere colosală

Ilie Năstase a dat lovitura! Se pare că fostul tenismen nu a acceptat oricum să filmeze acest documentar și că ar urma să încaseze aproape 200.000 de euro.

Citește și Ilie Năstase, marele absent de la recepţia dată de Klaus Iohannis în cinstea Regelui Charles al III-lea. „Nu am fost invitat, că nu sunt iubit”

Ilie Năstase a dat lovitura!

Despre acest film documentar, Ilie Năstase a vorbit încă de anul trecut, la Transilvania International Film Festival, unde le-a spus celor de AperiTiff ce urmează să se întâmple.

„În el e viața mea. Ce am făcut de la 4 ani până la 39. E mai bine să am ocazia să mă prezint acum decât niciodată. Poate ne-am trezit puțin târziu și e un pic complicat cu drepturile de autor pentru interviurile cu invitați pe care vrem să le integrăm. Mulți s-au mutat prin California, Los Angeles. Ar fi greu și costisitor să ducem echipa acolo. Știți cum a apărut ideea acestui documentar? Stăteam cu Tudor fix la masa asta (Casa TIFF) și îmi spune: Știi ce ar trebui să facem noi aici, în România? Un film despre tine, Ilie Năstase. A fost totul foarte spontan, iar de acolo au plecat toate ideile pe mai departe”, a declarat Ilie Năstase, potrivit prosport.ro.

Documentarul despre viața lui Ilie Năstase va fi realizat de către regizorul Tudor Giurgiu și produs de Cosmin Hodor. Mai mult, fostul tenismen a spus cine ar fi actorul cel mai potrivit care să interpreteze rolul principal din acest film.

”Eu cred actorul care s-ar plia cel mai bine pentru rolul principal ar putea fi Robert de Niro”, a mai spus Ilie Năstase.

De-a lungul carierei sale, Ilie Năstase a câştigat 87 de turnee la simplu şi 51 la dublu. Primului lider din istoria ATP a câștigat la simplu, de patru ori Turneul Masters în 1971, 1972, 1973, 1975; US Open în 1972. A câştigat la Roland Garros în 1973, la Wimbledon în 1973, iar la dublu Roland Garros în 1970, alături de Ion Ţiriac. S-a impus la dublu şi la Wimbledon în 1973, alături de Jimmy Connors şi la US Open în 1975, pereche cu Jimmy Connors.

Din 1966 până în 1985, Nasty a  jucat pentru echipa de Cupa Davis a României și a câștigat 109 meciuri. Marele tenismen s-a calificat de trei ori în finala Cupei Davis (1969, 1971 şi 1972). Iar în 1970, a intrat în Top 20 cei mai buni jucători de tenis din lume.

Citește și Unde s-a mutat Ilie Năstase după ce a fost dat afară din apartamentul lui Ion Ţiriac. Cât plăteşte chirie: „Este o locuinţă scumpă!”