Ilie Năstase a părăsit Bucureştiul pentru a fi alături de noua sa soţie

Ilie Năstase a participat la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu", moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, şi a povestit că a lăsat viaţa din Bucureşti şi s-a mutat la Constanţa, pentru a-i fi aproape soţiei sale.

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 07:49
Ilie Năstase a părăsit Bucureştiul pentru a fi alături de noua sa soţie

Fostul tenisman este căsătorit pentru a cincea oară, cu Ioana Simion. Deşi relaţia dintre cei doi a avut un început zbuciumat, cei doi dorind chiar să o anuleze la un moment dat, lucrurile s-au liniştit şi „Nasty” spune că acum se simt foarte bine împreună şi duc o viaţă liniştită, departe de tumultul capitalei.

„Da. Zilele trecute am decis să mă mut acolo. E linişte şi nu e niciun paparazzo. Aici, în Bucureşti, ne urmăreau non-stop….Suntem singuri în blocul în care stăm. Avem două apartamente în Mamaia. Stăm câte două, trei zile acolo, apoi venim aici”, a povestit Ilie Năstase.

Primul număr 1 al clasamentului ATP a dezvăluit şi schimbările pe care le-a făcut de dragul soţiei sale.

„Mă înţeleg foarte bine cu ea. Viaţa mea de familie s-a schimbat mult. Mi-am lăsat şi barbă, m-am şi tuns. Aşa a fost dorinţa soţiei. Nu avem nici o problemă. Din când în când oamenii vor să ne certăm. Că m-am uitat eu după vreo blondă, prostii d-astea. Şi dacă m-am uitat, ce?”, a completat soțul Ioanei.

Citeşte şi: Gigi Becali a găsit vinovaţii după eşecul cu Dinamo