Ilie Năstase, acuzat de furt. Poliţia a deschis dosar penal, fostul tenisman va fi audiat

Ilie Năstase va fi audiat miercuri la poliţie, în dosarul de furt deschis de poliţişti. Năstase este acuzat că ar fi furat mai multe bunuri din casa soţiei. Fostul tenismen riscă închisoare dacă va fi pus sub acuzare.

08 aug. 2018, 07:13
Ilie Năstase, acuzat de furt. Poliţia a deschis dosar penal, fostul tenisman va fi audiat

Ilie Năstase este acuzat de soţia sa, Brigitte, că a intrat abuziv în locuinţă în care femeia se mutase după despărţire şi că i-ar fi furat genţi şi pantofi. Aflată în concediu în Turcia, Brigitte a sunat la 112 şi a reclamat presupusa spargere. Ilie Năstase ar fi intrat în vilă pe fereastră, după ce a constatat că uşa e închisă, susţine menajera filipineză, care se afla în imobil. Aceasta a povestit că a sunat-o pe Brigitte când a văzut că Ilie Năstase ia mai multe articole vestimentare, pantofi, un parfum dar şi câteva genţi scumpe.

Ilie Năstase dezminte orice acuzaţie: „Eu sunt la mare, cum puteam să intru în casă la ea? Dacă sunt la mare, ce? Zburam cu elicopterul? Nu are nicio treabă una cu alta, Pipera cu marea, eu sunt la mare. M-am separat de Brigitte de 100 de ori şi ne-am împăcat de 101 ori„, a declarat Ilie Năstase, pentru România TV.

Între timp, poliţiştii au deschis dosar penal in rem pentru furt calificat. Potrivit România TV, în următoarele zile, Ilie Năstase, Brigitte, menajera şi soferul vor fi chemaţi la audieri.