Ilie Năstase, Emilia Popescu, IRIS, Nicușor Dan, alături de Piperea în cursa pentru Parlament

Ilie Năstase, Emilia Popescu, Formația IRIS, Nicușor Dan și Prof. Univ. Dan Armeanu au prezentat în cadrul unui eveniment public motivele ce stau la baza susținerii pe care i-o acordă avocatului Gheorghe Piperea, care va candida pentru Colegiul 16 Camera Deputaților din București, colegiu în care și locuiește.

RomaniaTV.net
16 nov. 2012, 13:03
Ilie Năstase, Emilia Popescu, IRIS, Nicușor Dan, alături de Piperea în cursa pentru Parlament

Avocatul Gheorghe Piperea are 42 de ani, este profesor universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, primvicepreședinte UNPIR (Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România) și membru în comitetul de conducere al INSOL Europe (Asociația Europeană a Specialiștilor in Restructurare si Insolvență).

El s-a facut cunoscut în ultimii ani ca activ reprezentant al societății civile, printr-o serie de proiecte cum ar fi construirea rețelei de 100 de avocați pro-bono pentru cazuri speciale, victoriile obținute împotriva unor abuzuri legislative ale autorităților sau institutiilor, cum ar fi atacarea amenzilor pentru ridicările de mașini, a clauzelor abuzive din contractele cu băncile, a taxei pe rovinieta și multe altele.

„Cred ca a venit timpul să-mi folosesc întreaga experiență și să încetez să mă mai plang de pe margine, că „lucrurile merg prost în țara asta și că nimeni nu face nimic”. Ei, bine, eu m-am decis să fac!”, își motivează decizia avocatul Piperea, conform site-ului www.VoteazaPiperea.ro – unde sunt oferite toate detaliile legate de candidatură.

Evenimentul de lansare a candidaturii avocatului Gheorghe Piperea, la care au participat Ilie Năstase, Emilia Popescu, Formația IRIS, Nicușor Dan a avut loc duminică, 18 noiembrie 2012, la sediul de campanie din Bulevardul Mărășești nr 34, sector 4.