Ilie Năstase îl atacă dur pe Mugur Isărescu: „Dumnezeu să-l ierte!”

Ilie Năstase este nemulțumit de situația arenelor BNR, din Cotroceni, și mai ales de felul în care Mugur Isărescu gestionează situația acestora, mai ales că arenele au se află în stare de degradare, potrivit Adevărul.

RomaniaTV.net
19 aug. 2017, 08:00
Ilie Năstase îl atacă dur pe Mugur Isărescu: „Dumnezeu să-l ierte!”

Ilie Năstase l-a atacat dur pe guvernatorului BNR, căruia i-a transmis un mesaj vehement privind situația arenelor. Fostul tenismen susține că l-ar da în judecată pe Isărescu dacă ar fi în locul lui Ion Țiriac pentru faptul că turneul ATP de la București a trebuit mutat la Budapesta, menționând că arenele aparțin românilor și nu lui Isărescu.

„Eu sunt mai direct şi mai puternic decât domnul Ion Ţiriac, dânsul este mai diplomat. Eu, dacă aş fi în locul lui Ţiriac, l-aş da în judecată pe guvernatorul BNR Isărescu. Pe el personal, nu pe BNR. Eu un singur lucru am să-i spun lui Isărescu: Dumnezeu să-l ierte pentru ce a făcut, dacă poate să-l ierte. Nu este normal.

Nu este terenul dânsului, este al românilor. Şi banca pe care o conduce trebuie să se numească Banca Românilor, nu Banca Naţională, că e a românilor. Nu e de la mama lui terenul ăla. Pentru cineva în aceeaşi funcţie de 27 de ani, mai mult ca Ceauşescu, nu e normal”, a declarat Ilie Năstase.