Ilie Năstase, întrebat de Ion Ţiriac dacă şi-a luat loc de veci: „Ar fi momentul să mai facem schimb”

Ilie Năstase povesteşte că a fost întrebat de bunul său prieten Ion Ţiriac dacă şi-a cumpărat loc de veci. Fostul jucător de tenis spune că încă nu s-a gândit la aşa ceva, precizând că este foarte puternic şi că are multă energie.

06 feb. 2021, 21:40
Ilie Năstase, întrebat de Ion Ţiriac dacă şi-a luat loc de veci: „Ar fi momentul să mai facem schimb”
Ilie Năstase, întrebat de Ion Ţiriac dacă şi-a luat loc de veci: "Ar fi momentul să mai facem schimb"

Ilie Năstase are 74 de ani şi spune că încă se simte puternic, precizând că nu şi-a făcut planuri legate de propria înmormântare. Nu la fel gândeşte şi prietenul său, Ion Ţiriac.

Ilie Năstase, întrebat de Ţiriac dacă şi-a luat loc de veci

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere, pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

Lui Țiriac nu am ce să-i las eu. Poate el mie. Toată lumea știe că Ion e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că eu și Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri.

Deși el m-a întrebat dacă mi-am găsit un loc de veci. Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu. M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: «Acum ar fi momentul să mai facem schimb!»”, a declarat Năstase pentru playsport.

Citeşte şi Ilie Năstase, prima reacţie despre faliment. Ce avere are, de fapt, fostul mare sportiv

Ioana Simion s-a separat de Ilie Năstase. Ce spune despre divorţ

Ioana Simion pare să nu treacă peste agresiunea la care a supus-o Ilie Năstase şi susţine că încă ia în calcul varianta divorţului. Momentan, cei doi locuiesc separat.

Ioana Simion şi Ilie Năstase sunt separaţi la zece zile de la scandalul de după Sf. Ioan. Atunci, Ioana Simion a sunat la 112 pentru a cere protecţia Poliţiei după ce a fost bătură de soşul ei!

Citeşte şi Carmen Harra, predicţie pentru Ilie Năstase: „Nu vreau să se supere pe mine”

Ioana Simion, 45 de ani, a refuzat atunci să depună plângere împotriva soţului ei, realizând că un asemenea demers l-ar fi adus pe Ilie Năstase, 74 de ani, în faţa ispăşirii faptei după gratii!

Fostul sportiv are la activ, din vara anului 2019, o condamnare de nouă luni şi zece zile de închisoare, pentru un incident petrecut în trafic, a cărui executare a fost amânată pe durata termenului de supraveghere, care expiră abia anul viitor!

„Momentan suntem despărțiți. Da, este adevărat, ne-am întâlnit, ne-am salutat, ba chiar ca doi oameni maturi ce suntem am stat de vorbă la o cafea despre una sau alta. Nu vă voi spune despre ce am discutat, fiindcă nu e acum cazul, după cum nu voi face niciun comentariu despre vreun posibil divorţ sau posibilă împăcare între noi. Ceea ce vă pot spune e că i-am cerut lui Ilie să-mi acorde un răgaz de timp, suficient de mare, pentru ca amândoi să ne liniştim, să ne limpezim gândurile, după care să vedem încotro o vor lua lucrurile.

Nu mai locuiesc cu Ilie. Sunt acasă la Constanţa, în casa mamei, unde m-am mutat imediat după scandal. Am decis să ne ocupăm de renovarea acesteia şi vă pot spune că sunt mult mai bine. Am susţinerea familiei, a băiatului meu, Theodor, şi asta contează foarte mult pentru mine. Nu știu dacă mă mai întorc”, a spus Ioana Simion pentru PlaySport.