Ilie Năstase îşi îndeplineşte un vis mai vechi. Iată ce are de gând să facă fostul tenisman

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase (69 de ani) îşi va împrumuta numele unui local pe care îl va deschide La Monte Carlo un om de afaceri român. Va apărea, aşadar, “Nasty Bar” în Principatul Monaco!

06 dec. 2015, 11:25
Ilie Năstase îşi îndeplineşte un vis mai vechi. Iată ce are de gând să facă fostul tenisman

Năstase are şansa să-şi îndeplinească un vis mai vechi: un bar din Monte Carlo, oraşul lui favorit, îi va purta numele. „Businessul e al unui prieten român, afacerist important. Pune la dispoziţie spaţiul şi banii! Barul va fi amplasat în apropierea celebrului cazinou din Principat”. Inaugurarea va avea loc în aprilie, anul viitor! La localul ce va fi deschis în Principat, în primăvara anului viitor, Năstase va încerca să atragă clientela şi cu multe din suvenirele din cariera sa de jucător de tenis, depozitate momentan în casa sa din centrul Bucureştiului, scrie libertatea.ro.

Mută suvenirele din Bucureşti

Piesa de rezistenţă din „Nasty Bar”: trofeul şi diploma pe care le-a primit pe 1 februarie 1974 de la ATP pentru cel mai bun jucător din 1973. Nasty merge regulat la Monte Carlo, nu doar la turneele de tenis, ci şi la alte evenimente importante, ca invitat special al prinţului Albert de Monaco, cu care are o relaţie de amiciţie de foarte mulţi ani.

„Pentru că ne cunoaştem de foarte mulţi ani, când a vizitat România, a stat la mine acasă! L-am tratat cu multe, foarte multe fete frumoase”, susţine Ilie. Acum, prinţul e la casa lui, are gemeni, pe Jacques şi pe Gabriella (10 luni, azi) cu sud-africana Charlene, fostă înotătoarea de performanţă, iar Ilie a fost invitat şi la botezul princiar, din primăvară. De asemenea, în 2011, Ilie a fost însoţit de prietena lui de aunci, actuala soţie, Brigitte, pe covorul roşu la nunta anului din Monaco, dintre prinţul Albert al II-lea şi Charlene Wittstock.