Ilie Năstase mai vrea copii! Ce răspuns vehement i-a dat soția lui, Ioana: „E leșinat când mă vede, sare pe mine, e imprevizibil”

Ilie Năstase, ajuns la venerabila vârstă de 77 de ani, ar mai vrea un copil. Ioana, soția lui, i-a dat un răspuns pe măsura cerinței sale, mai ales că și ea are deja 48 de ani și răbdarea i-a ajuns la final din toate punctele de vedere.

06 ian. 2024, 00:09
Ilie Năstase mai vrea copii! Ce răspuns vehement i-a dat soția lui, Ioana: „E leșinat când mă vede, sare pe mine, e imprevizibil”
Ilie Năstase mai vrea copii! Ce răspuns vehement i-a dat soția lui, Ioana: „E leșinat când mă vede, sare pe mine, e imprevizibil”

Ilie Năstase are 77 de ani, însă încă se poartă ca un tânăr dornic de experiențe noi. După o viață de crai, el tot la copii se gîndește și chiar încearcă să își convingă soția să îi mai aducă pe lume un moștenitor, pe lângă cei 5 deja existenți.

Citește și: Ce indemnizație primește de la stat Ilie Năstase. Pensia primului număr 1 ATP este de opt ori mai mică decât a lui Țiriac

Ilie Năstase mai vrea copii dar soția îl refuză

Ioana Năstase este o femeie independentă care face tot ce își dorește. Soția fostului mare tenisman a mărturisit chiar că va cumpăra casa în care locuiește acum în chirie, în ciuda faptului că Ilie Năstase său ar fi vrut una mai mare. Neluând în seamă atât de tare ce își dorește soțul, ci ceea ce ar face-o pe ea fericită, Ioana, care este și o afaceristă de succes, a făcut ce a făcut și și-a îndeplinit visul.

„Mie îmi place foarte mult casa în care stau, iar în curând o să o și cumpăr. Ilie vrea ceva mai mare, a insistat, dar eu mă simt foarte bine aici. Casa a fost nouă, nu a mai locuit nimeni aici. Dorm bine, e liniște, are tot ce-i trebuie”, a mărturisit Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Ioana Năstase a vorbit și despre ideea aducerii pe lume a unui copil, la cererea lui Ilie Năstase, însă nici aici nu s-au înțeles iar brunata a decis să își asculte mintea și sufletul din nou.

„Nu m-am mai gândit să fiu din nou mamă. Ilie îmi spune tot timpul că-și dorește și mai vrea un copil. Dar nu mai e momentul”, a adăugat aceasta.

Femeia de afaceri a vorbti și despre planurile ei pentru anul 2024. În timp ce alte vedete vor să călătorească mai mult și să facă bani, Ioana Năstase a recunoscut că se simte obosită de agitația din ultimii ani, astfel că anul acesta se va odihni și își va dedica timpul familiei.

„Anul acesta am vrut să stau acasă cu familia, cu mama, cu sora, cu toată lumea. M-am săturat de drumuri, vreau liniște. Mi-am propus să încerc să mă mai liniștesc, să nu mai alerg de colo-colo. Echitație și relax. Asta și fac. Plec cu nepoțelul meu la Brașov, la căluț. M-am hotărât să-i iau și lui câteva cursuri de echitație, are 6 ani. Am zis să las să decurgă lucrurile de la sine. Fără vacanțe, vreau să mă odihnesc puțin. Am și fratele care mă ajută în afaceri”, a declarat Ioana Năstase.

Despre marea ei pasiune, echitația, Ioana spune că îi aduce mari satisfacții. Chiar ar și un căluț pe care îl iubește foarte mult și pentru care face des drumul București – Brașov pentru a petrece timp cu el.

„Calul e din nou la Brașov, l-am dus înapoi. Am simțit că acolo e locul lui. E o pădurice acolo, într-o zonă frumoasă, relaxantă. E terminat, e leșinat când mă vede. Sunt ca și oamenii, foarte inteligenți. Când ajung și-l strig, de la distanță, se bucură. Cunosc deja chimia dintre noi. Sare pe mine, începe să mă tragă de păr. Deja are patru ani. Trebuie să-i găsim o iapă pe măsură, cu pedigree. În momentul în care-l castrezi, îi iei din valoare. E un pic mai periculos, necastrat. E imprevizibil. Anul trecut am avut un incident, m-a aruncat, am avut de tras cu coloana. Mă duceam și nepregătită. Mai mult am alunecat, aveam o costumație puțin neadecvată. Se mai întâmplă, cădem, ne ridicăm”, a mai adăugat a cincea soție a lui Ilie Năstase.

Citește și: Ilie Năstase are probleme financiare. Nasty a cerut ajutorul statului într-o problemă delicată