Ilie Năstase, prima reacţie despre DIVORŢUL de Ioana Simion. MOTIVUL REAL pentru care cei doi au ANULAT NUNTA

Ilie Năstase a reacţionat după ce s-a zvonit că divorțează de soția lui, Ioana Simion, pe motiv că ar fi înşelat-o. Fostul sportiv a negat zvonurile şi a precizat că nunta va avea loc. Mai mult, cei doi vor să devină părinți. 

27 iul. 2019, 13:18
Ilie Năstase, prima reacţie despre DIVORŢUL de Ioana Simion. MOTIVUL REAL pentru care cei doi au ANULAT NUNTA

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit civil în aprilie 2019.

Motivul ŞOC pentru care Ilie Năstase şi Ioana Simion nu mai fac NUNTA: „A călcat pe bec!”. A vrut să meargă la notar să ceară DIVORŢUL

„Soția mea este sensibilă, pe ea o deranjează acest tip de articole, aceste scandaluri în care este implicată, fără voia ei, și fără să aibă o dorință în acest sens. Ea nu este ca altele, să își dorească scandal, să apară la TV, ori să dea detalii despre viața intimă. Își dorește liniște, amândoi ne dorim asta, ne-am săturat de toate aceste speculații despre căsnicia noastră”, a spus Ilie Năstase.

Cine este Ioana Simion, actuala iubită a lui Ilie Năstase. A fost femeia unui milionar celebru FOTO

„Noi suntem foarte bine, nu divorțăm, Ioana nu vrea să divorțeze, îmi iubesc soția și îi sunt fidel. Nunta am amânat-o pentru că locația unde trebuia să facem petrecerea este în construcții, a doua zi era și ziua mea, după care am și plecat în Tokio. Nunta o să aibă loc, însă nu acum. Ne dorim și un copil, însă mai așteptăm puțin”, a mai declarat Ilie Năstase.